[沙比直接champ] World Snooker Championship (8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
堅叔 唔通醒覺?

又燈

頂 堅叔又自膠

再次醒覺
連追3局

堅叔上呀

兩者有關係咩

d防守悶死人啦 鋪鋪d防守都係純防守 完全冇進攻式防守
鋪鋪等廿幾分鐘

以前我都好憎沙比,但最近開始識得欣賞佢d防守,雖然真係好哂時間

唔識欣賞
冇錯 係經常守到 但佢d防守完全冇侵略性 只可以等人犯錯 其本上可以話係消磨全世界意志

永遠純防守 唔會開散

個個似佢真係冇人睇桌球

如果淨係靠消磨意志可以嬴到兩屆世錦賽兩屆英錦賽三屆大師賽咁點解唔個個都學佢咁打

問題就係點解有實力 佢打法都係咁悶?

兩者有關係咩

摩連奴最勁嘅時候都好悶

個個似佢真係冇人睇桌球
悶撚到

對Selby黎講磨唔係問題,因為可以嬴,
但對於觀眾黎講就會好悶,
冇人會願意睇你磨足半個鐘,
正如足球唔會一味死守都會進攻下,
Selby咁打法其實係慢性殺死緊Snooker,
本身算係冷門嘅運動都搞到冇人睇,
至少而家佢嘅比賽我唔會買飛入場睇
本場刊冇喇
個黑柴foul shot會唔會係轉捩點
連追3局

堅叔上呀

嘩 返黎喇
仲以為係snooby返黎
邊個lead
幾比幾

Selby 16:15 Higgins

唔識欣賞
冇錯 係經常守到 但佢d防守完全冇侵略性 只可以等人犯錯 其本上可以話係消磨全世界意志

永遠純防守 唔會開散

個個似佢真係冇人睇桌球

如果淨係靠消磨意志可以嬴到兩屆世錦賽兩屆英錦賽三屆大師賽咁點解唔個個都學佢咁打

兩者有關係咩

摩連奴最勁嘅時候都好悶

個個似佢真係冇人睇桌球
悶撚到

諗法完全一樣
oso -6 ding走晒個post即刻推得勁慢

2日先得10頁
oso -6 ding走晒個post即刻推得勁慢

2日先得10頁

沙比咁悶都係一個因素

睇足咁多日 睇親沙比都眼訓 除左對marco
re rack
又多撚謝沙比
做咩由頭尼過
做咩由頭尼過

大家唔想掂落去
re rack
又多撚謝沙比

有safety 唔做 推埋堆波度

兩者有關係咩

摩連奴最勁嘅時候都好悶

個個似佢真係冇人睇桌球
悶撚到

諗法完全一樣

屌係,其實好矛盾,我見到好多外國網民睇落都一樣,認同佢好勁,但冇乜邊個鐘意佢,甚至誇到丁生淘汰完oso後留言希望佢搞撚掂沙皮唔想佢再拎世界冠軍

但有時好矛盾,就係桌球有時你唔怕悶肯去磨黎磨去,咁先係勝利之道,相反下下你沖去博波,可能就咁就輸一局
re rack
又多撚謝沙比

有safety 唔做 推埋堆波度

得沙比d波係成日rerack

兩者有關係咩

摩連奴最勁嘅時候都好悶

個個似佢真係冇人睇桌球
悶撚到

諗法完全一樣

屌係,其實好矛盾,我見到好多外國網民睇落都一樣,認同佢好勁,但冇乜邊個鐘意佢,甚至誇到丁生淘汰完oso後留言希望佢搞撚掂沙皮唔想佢再拎世界冠軍

但有時好矛盾,就係桌球有時你唔怕悶肯去磨黎磨去,咁先係勝利之道,相反下下你沖去博波,可能就咁就輸一局

所以以球迷立場 我真係好撚憎佢

兩者有關係咩

摩連奴最勁嘅時候都好悶

個個似佢真係冇人睇桌球
悶撚到

諗法完全一樣

屌係,其實好矛盾,我見到好多外國網民睇都一樣,認同佢好勁,但冇乜邊個鐘意佢,甚至誇到丁生淘汰完oso後留言希望佢搞撚掂沙皮唔想佢再拎世界冠軍

兩者有關係咩

摩連奴最勁嘅時候都好悶

個個似佢真係冇人睇桌球
悶撚到

諗法完全一樣

屌係,其實好矛盾,我見到好多外國網民睇都一樣,認同佢好勁,但冇乜邊個鐘意佢,甚至誇到丁生淘汰完oso後留言希望佢搞撚掂沙皮唔想佢再拎世界冠軍

奧蘇幾年前都公開話過佢

兩者有關係咩

摩連奴最勁嘅時候都好悶

個個似佢真係冇人睇桌球
悶撚到

諗法完全一樣

屌係,其實好矛盾,我見到好多外國網民睇都一樣,認同佢好勁,但冇乜邊個鐘意佢,甚至誇到丁生淘汰完oso後oso fans留言希望佢搞撚掂沙皮唔想佢再拎世界冠軍

我睇決賽最長紀錄係中學睇啫喱仔攞冠軍個年 打到天光7點半之後狗衝返學今年有無可能破紀錄
準備rerack 了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞