[沙比直接champ] World Snooker Championship (8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
係唔係完左8局抖抖先再打?

2am
點解啊堅keep得咁好
Oso就
堅叔唔炒隻EASY RED一早完左依局, 依家有排磨

佢好似唔介意
點解啊堅keep得咁好
Oso就

個樣?
沙比輸,下ROUND反追再輸莊家最HAPPY

JOHN HIGGINS?
點解啊堅keep得咁好
Oso就

個樣?

競技狀態同穩定性?

現場好似無人撐沙比

靚入靚SET 得幾條友掌聲

堅叔入袋口都勁多人拍
點解啊堅keep得咁好
Oso就

個樣?

不過我覺得 Oso 而家好型

點解啊堅keep得咁好
Oso就

個樣?

競技狀態同穩定性?

7點係幾點
贏埋就5屆 並列oso 現役最多wsc
7點係幾點

香港時間凌晨 2 點
7點係幾點

下節英國7點?
假波王贏到沙比 我戒一個月J
點解啊堅keep得咁好
Oso就

個樣?

競技狀態同穩定性?

一個就應該長期有keep住練波,一個就揀波打,狀態就梗係有分別啦 不過奧蘇打天才波真係好勁 反而假波王一冇態就仆哂街 嗰年比亨叔大炒真係睇到有d唔好意思

佢比人捉到姐,我唔信其他選手冇
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_snooker_players_investigated_for_match-fixing
我唔信得咁少,特別係宜家TOP果D

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_snooker_players_investigated_for_match-fixing

我唔信oso未試過 鐘意佢都係咁話
7點係幾點

下節英國7點?

第一節9am 2:6
第二節2am
第三節9pm
第四節2am
7點係幾點

下節英國7點?

第一節9pm2:6
第二節2am
第三節9pm
第四節2am

我唔知原來Stephen Maguire都比人查過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞