[沙比直接champ] World Snooker Championship (8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
come on 你老美咩
知道自己有幾黑人憎未

佢知唔知自己冇乜fans?

點會冇乜
Twitter個啲咩黎

聽唔到 邊過叫
等Higgins 年老爆SEED攞冠軍
支持堅叔
冇動力睇喇已經
冇oso冇-6冇丁
決賽應該都係higgins多fans
但都唔知睇唔睇好了
沙皮對鷹王應該會悶撚到訓著
其實沙皮有冇fans 連外國都大部分撐丁翻多過沙皮

現場果啲撐丁係想睇決勝局姐

你唔知就真係唔好亂up la
絕大部份pundits,commentor ,就連d本土英佬都有一部分撐ding
Selby無乜fans第一日知?
打長途真係唔夠沙比嚟
冇動力睇喇已經
冇oso冇-6冇丁

Same
全力支持 Selby 對家
細節位+穩定輸哂:
睇stats 你入波既分高過沙比 但輸了比賽
冇動力睇喇已經
冇oso冇-6冇丁

Same
全力支持 Selby 對家

絕大部份pundits,commentor ,就連d本土英佬都有一部分撐ding

咁selby有機會都好多現場球迷叫囂既
仲有話higgins多人支持又係得啖笑
班英國佬憎佢打假波憎到出汁

Sor 呀巴打唔小心撳咗 down
Anyway 上個星期係啲 interval 時間講 Ding
講佢係 Sheffield 嘅生活
係街行行下有個白人伯伯衝咗過去同 Ding 話好欣賞佢

咁selby有機會都好多現場球迷叫囂既
仲有話higgins多人支持又係得啖笑
班英國佬憎佢打假波憎到出汁

都唔係架, 佢返來後scotland base fans仲係度
可能真係無咩人
佢好多時打波都係叫佢名多
唔計對selby, oso, ding, judd, neil呢啲大名

Sor 呀巴打唔小心撳咗 down
Anyway 上個星期係啲 interval 時間講 Ding
講佢係 Sheffield 嘅生活
係街行行下有個白人伯伯衝咗過去同 Ding 握手仲話好欣賞佢

冰咸贏嗰年真係感動
得來不易呀
又要等唔知幾耐先有new champion

冰咸贏嗰年真係感動
得來不易呀

冰咸贏嗰年真係感動
得來不易呀

marco會戰勝歸來

冰咸贏嗰年真係感動
得來不易呀

marco會戰勝歸來

唔太知你講緊邊個
係咪退咗役個啲
champ推唔推得爆呢個post

冰咸贏嗰年真係感動
得來不易呀

marco會戰勝歸來

玩FACEBOOK 果方面?
唉屌那星一起身就見Facebook live 16-15沙比屈機中

之後睇返原來丁missed左個關鍵藍

直接頒冠軍比沙比算啦,老野可以返歸

冰咸贏嗰年真係感動
得來不易呀

marco會戰勝歸來

講緊王者榮耀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞