鍾庭耀你個民調訪問左2579人真係好有認受性

268 回覆
54 Like 410 Dislike
問題係篩選sample

我去男校調查,然後話成績最好嗰20%全部都係男仔,係咪ok?
係ok呀 佢既目的係要搵出支持集體 去or留既sample咁當然篩選啦
佢既訪問已經解釋過
另外唔好用例子啦 你d類比太jumpy
所以班泛民由一開始都話作政治判斷
佢而家就係落政治賭注
我地唔係支持者根本食花生就得
唔明兒登仔屌咩
用哂二千幾咪收到d 對方陣型既意願囉
是但 留與不留對大局都無大影響
咁佢講到「民意」又「一半一半」

講到好似好多人支持佢咁

都要屌吓既
原本想屌鳩你個智障仔 但係一禁入黎到排晒隊都廢事踩多你一腳順手幫你推下post比多啲人睇下你幾撚無學識
討好年輕人太難,因為而家已經決定本土派會食呢一班票

同本土派爭年輕人票係哂gas,就算泛民quit都好,年輕人大多數又去返本土派啦
用返佢講法

黃絲都無咩資格鬧建制
人哋都唔係靠黃絲投票投出嚟嘅
Pin返啦 唔係只會俾人瘋狂bin c
開始多熱狗入嚟幫樓豬spin啦

好似樓豬咁認咗柒深潛咪算囉,班熱狗賤種廢柴死spin 爛 spin,其實反而陷害緊樓豬
柒你又仲推

泛毛
巴打真係好落力倒樓主米
連登仔係咪真係以為自己佔大多數
點及你

扮乜嘢姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞