T-ara 出道11週年(2)

1001 回覆
49 Like 15 Dislike
我都鍾意昭妍吖,最近見返佢復出好高興
佢今個月會solo出道
見昭妍同t-ara 4個又冇乜嘢,但就係唔知點解唔一齊上文明特急,1次半次都好吖 冇咗昭妍主唱真係爭啲
認真答 要修修身先
上台無得著闊身衫 要d時間
俾啲時間你減減佢
已經係咁著Oversize 西裝
可能呢幾年係咁食
處刑IU...
朱古力味夫人
依家肥咗幾個圈
照射精她
寧願佢圓啲都好過佢之前ig filter果d圖瘦到變樣咁
抑鬱到好嚴重但佢忍住唔食藥

Miss Back素妍相關新聞 (機翻)

素妍"因"T-ara被欺負"誤會,焦慮症+憂鬱症,不吃藥忍受。

T-ara素妍對來自Nine Muses的莎拉的痛苦感同身受,並講述了自己的故事。

在10月8日播出的MBN《Miss Back》中,T-ara素妍看到Nine Muses出身的莎拉的日常生活后,公開了自己的想法。

在當天公開的視頻中,莎拉因恐慌症、憂鬱症度過了艱難的一天。因突然出現恐慌症而自己控制著心,眼淚流落的塞拉到醫院接受了諮詢。

看了視頻的素妍說:「我想大家會有一定的共鳴。做這個工作會傷到很多心。像我這樣的情況也差不多",說出了第一次吐露的故事。
素妍說:「我們隊因為誤會被討厭的時候開始了。當時去醫院也很害怕。怕被誤會了""因為沒去醫院,堅持了幾年,所以到了非常艱難的情況。第一次對媽媽說想去醫院。仔細看病後,一直吃藥,是焦慮症和憂鬱症,如果依靠藥物的話,是無法克服的,所以沒有吃藥,而是忍著克服了。"

接著素妍對莎拉說:「看著她,好像被孤立了,很擔心。希望能在做這個節目的時候 一起克服。相處得很親近,因為是同齡人",拉著手。 (照片=MBN《Miss Back》節目截圖)

新聞是伊哈娜bliss21。@
哇今朝見到南韓商住大廈超大火都驚左一下
原來係蔚山市
素素
果幾年佢哋真係好慘好辛苦
大姐直接半隱退
三姐抑鬱症
五妹酗酒
六妹社交恐懼症
小八仲精神失常頂唔順退埋

又oversize西裝
Dup晒膊咁真係好睇咩
全盛時期既素素真係好尾機
佢唔知點解特別鍾意咁著
我返到屋企同佢講聲
已經連續三四個節目都係咁著
真係好肥咩
我覺得肥左就一定
當然佢肥靚過瘦
如果唔係點叫素圓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞