T-ara 出道11週年(2)

1001 回覆
49 Like 15 Dislike
仲有見到佢地揀 Sexy Love 唱
可以笑住咁唱
又係百感交集
想多謝嗰主持 無佢應該好難再睇到
去佢ig或者mmtg youtube
聽日睇link
睇到你地留言都眼濕濕
睇佢地唱sexy love 一路跟住佢地跳一路喊
好感動可幾見到佢地再上台表演
細個淨係鐘意佢地呢隊依家人老咗更加冇力去追新團去識新人

Btw 想問下如果想睇返佢地訪問個part可以係邊睇
Mmtg youtube 又未有
佢地仲有其他嘉賓跳舞果時有D畫面係剪番以前舞台時既畫面入去,果下感覺真係
哇 我頂 見到剪返以前啲片落去個下
心諗:一隊咁好嘅artist間公司玩殘,佢地白白受咗好多好多苦的原來隻歌已經出咗咁耐,真係回憶
J死
佢身材最好 又keep到
睇返佢地跳舞真係勁感動
https://www.instagram.com/p/CF2XV2SH4Xj/

恩靜ig

Google translate:

已經有一段時間了,因為已經有很長時間了。
做T-ara 舞台和閃亮的妝很有趣
名字是#Ham Eunjung,但它始終始終是#T-ara Eunjung。

剪接勁有心 搵齊曬所有idol以前嘅表演再剪
睇到喊曬 勁多謝mmtg
想喊
一大早就要人喊哂咁
我死而無憾
Ching 留住條命呀
仲有六人合體未見
寶藍unnie 同素妍
屌有生之年睇到佢地跳sexy love
我真係喊到收唔到聲
諗起當時佢地打歌果時有幾慘
而家可以響台上唱番呢首歌
真係好心酸又好感動
上台被噓被黑海
我好記得有一個interview 佢地講點解要揀sexy love 同跳robot dance
因為跳robot dance既時候可以目無表情 唔洗逼住自己笑
對住不歡迎佢地既觀眾可以blank face
諗起都覺得心痛
隻歌當年係有幾次入埋1位後補,本來攞硬有1位
因為啲死黑粉搞到冇1位

有聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞