T-ara 出道11週年(2)

1001 回覆
49 Like 15 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=WMsPTGy-qgA
妍姐妹合唱版

貼埋新鮮既lalima fancam
奶龍長大成人
https://www.youtube.com/watch?v=hUr8bW1FFHY
12 周年v-live 有直播?
有冇T ARA 大神 講下呢個係咩節目 邊集https://www.youtube.com/watch?v=edFocfly1PA
冇事搵到了
每日 T-ara?
唔績約都唔使搞到冇fd做呀,咁令啲queen’s情何以堪呀,鍾意素圓但唔想睇到佢地有心病,已經俾個外人搞屎棍,宜家仲要合體唔成功
好似exid咁,唔績各有出路打算,都可以互相關心follow ig、留言,宜家搞到再見不是朋友,落晒閘冇可能再有6個t-ara ,係咪要玩小氣到咁
好似exid咁,唔續約各有出路打算,都可以互相關心follow ig、留言,宜家搞到再見不是朋友咁,fans見到都心酸,落晒閘冇可能再有6個t-ara ,係咪要玩小氣到咁
有人事前無溝通好
就會咁
只要孝敏/恩靜 未unfollow 其他2個就得
,約2個出黎 做和事佬 應該一拍即合會好返
恩靜fans上水
如果佢地四個開演唱會既話,覺得會唔會坐到三份二個博覽館Hall Arena?
慇晶世一
博覽館可以坐幾多人?
萬四
但開演唱會一場係賺唔到錢之餘,反而租場、工程哩d開支先大
中國就一定坐滿 其他就要睇地區 最近yt認哥個條片 都有2百幾萬view數 人氣唔會太差
珍呀 睇番以前QBS咁close仲有真假忙內同妍姐妹cp 到最後竟然係龍同夫人都一齊unfollow左素藍 一齊共過患難嘅6個人最後都搞成咁 真係有需要去到咁嘅地步咩
難啲吧 要做都一早做左 月頭上認哥又一黎就話而家完整體係4個 睇黎6ara已經冇可能
講緊和好 唔係要出返黎組6 tara
太小學雞了unfollow
就算唔係同一間公司都可以夾個時間出黎上下綜藝露下面,齊齊搵錢,但宜家分道揚鑣,大家都輸,6個吸引力總好過4過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞