T-ara 出道11週年(2)

1001 回覆
49 Like 15 Dislike
素素!!!
Preview張相靚到
T-ara 沒落真係好可惜
公司痴線級操作,隊入面有反骨仔,牽涉入政治鬥爭被政敵清算,瘋狂回歸唔分蛋糕俾人導致係業界犯眾憎,去日本開演唱會被騙子呃錢走佬,去中國有限韓令,樣樣炒粉嘅佢地都遇到,何其堪坷⋯⋯
係呀 好可惜
之前直播好似有講過髮質唔多好
個期又染又漂 個頭又藍又紫
遲早都剪短嫁啦
公司痴線級操作,隊入面有反骨仔,牽涉入政治鬥爭被政敵清算,瘋狂回歸唔分蛋糕俾人導致係業界犯眾憎,去日本開演唱會被騙子呃錢走佬,去中國有限韓令,樣樣炒粉嘅佢地都遇到,何其堪坷⋯⋯
紅字個啲係咩事
政治:T-ara 同政治人物有兩次合作/站台
Dream girls綜藝幫議員羅卿瑗做助理(首爾市長選輸)
Fan club 成立儀式 青瓦台秘書室室長任太熙出席仲話係佢地粉絲 (總統選輸)
兩次都企錯邊,仲要係敵對陣營,羅卿瑗老細係朴謹惠,贏左咪清算CJ

回歸:作為大勢女團,少時都係最多一年回歸兩三次,你T-ara 一年六七次,仲要成日整啲抒情版舞蹈版加長打歌時間搶一位,咁其他公司推果啲新人唔駛出頭啦?咁咪唔gur 你,你有事咪落井下石,有傳話啲所謂既排擠證據短片係其他公司剪出嚟煮死T-ara

日本:排擠事件後去日本嘗試發展,本身都仲搵到食,13年尾定14年開演唱會時有騙子扮中間人呃左CCM舊錢再著草,演唱會開唔成,安排又處理得唔好,流失左好多日本粉絲,日本既fan club好似因為咁而close埋

如果資料有錯,麻煩老Queen’s們更正
好慘
仆街花英仲要撈得幾好 做埋女主角
本身18年後都好似無戲拍 岩岩search又好似有新戲
背景硬無計
老豆唔係跟總統一齊收皮喇咩
爛船唔好提
有無link睇到靜靜套劇?
Imitation
晚上11:20播映咁晏~?
智妍真係好靚
我都覺
終於唔係做八婆配角
第二張上鏡都咁瘦
要食返肥啲
或者咁諗,T-ara成員轉型拍戲都唔係咩壞事
幾鍾意佢地都好,見到佢地年年好似賴死咁回歸真係好影響形象,而家就算平反左都好都好似返唔到轉頭。加上事業重心去左中國既話,唔使講又有一班人退粉

另一方面好似寶藍同肥素咁同退圈無咩分別,似乎都對自己演藝前途都心灰意冷,睇到寶藍話自己原來仲有fans就覺得佢好可憐
不過又咁睇
都係因為疑似政治原因,所以一出黎就有韓農既Apple is A廣告打頭陣
比阿素張餐單佢就得
肥素肥咗好多
口賤啲講好師奶feel
反而智妍係愈嚟愈正
CJ嘛
以前真係好多得意嘅廣告,炸雞仲要係同劉大神
https://www.youtube.com/watch?v=IzJX0N2cqh0
https://www.youtube.com/watch?v=-E3d7D6TbLY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞