‎[罪大滔天] Sony Xperia 集中討論區(59) - 5 II 登場但Sony Mobile HK仍然拖欠更新

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
華為
用緊x5 都叫身邊所有人買其他brand 除咗屌米支為
x5 ii有無假90hz 有既唔開120hz 都得
做核電
驚第時收唔到OTA,就變咗次次都要自己Flash
無假90hz
應該唔會
其實都主要係2019呢代趕客
1ii/5ii係用得過
其實岩岩用係好感動 又靚又好用
但望住其他廠hw sw upgrade
對我來講1仔賣點係Creator Mode
1ii仔係Photo Pro
等緊s20 fe定價, 如果5千尾就買sony

係sony唔生性咋
X1 II都有更新
痴線咁生性
== 1 II 更新 (國外版本 58.0.A.3.170 - 9月) ==

58.0.A.3.170 (9月版本) - 2020年10月1日
更新內容: -

58.0.A.3.132 (8月版本) - 2020年9月15日
更新內容: 效能提升、HDR改善

58.0.A.3.88 (7月版本) - 2020年8月3日
更新內容: 新增RAW格式輸出、前鏡視訊改善

58.0.A.3.39 (6月版本第二版) - 2020年6月29日
更新內容: 通訊改善

== 1/5 更新 (國外版本 55.1.A.9.101 - 9月) ==

55.1.A.9.101 (9月版本) - 2020年10月1日

55.1.A.9.21 (6月版本) - 2020年7月17日

== XZ2/3 更新 (國外版本 52.1.A.3.74 - 8月) ==

52.1.A.3.49 (7月版本) - 2020年8月11日

----------------------------------

鼓勵大家一同向Sony HK跟進!
https://www.sony.com.hk/contactus/index.jsp?type=sales&cate=hav
所以根本就咁改個VOLTE FILE就可以出, 咩撚鳩測試吖, 懶就懶啦, 戇鳩SONY MOBILE HK

要出其實好快
唔認同
佢有責任做足測試先發佈
但認同佢哋之前係懶同慳成本
你就咪撚幫住條戇鳩SONY MOBILE HK啦

58.0.A.3.170先出得果2日, 要做測試都做唔切啦

系統測試本部做哂啦
因為改嘅嘢微不足道囉
先55MB
同埋佢一定早早就拎到個patch
呢到我第一個帶起屌Sony Mobile HK點會幫住佢哋,只係要講道理
明白哂~好明白
所以1仔好明顯懶同慳錢所以先拖
原來XPERIA 1 要3個幾月做測試先可以發佈, 多撚謝哂SONY MOBILE HK.
出更新要比錢??? 外國又可以咁快?? 明白了~
人力資源唔係錢?
香港就冇錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞