‎[罪大滔天] Sony Xperia 集中討論區(59) - 5 II 登場但Sony Mobile HK仍然拖欠更新

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
年年都送SD卡, SD卡都要換款咩SONY MOBILE

似係SONY STORE送
報大數是常識吧
講真佢送個堆嘢不如直接送xm3
sony store 嚟
優惠日期: 2020年9月24日至10月8日
1. 送 時尚智能手機套連底座XQZ-CBAD (價值$229) #
2. 送 SanDisk Extreme® microSDXC™ UHS-I 記憶卡 (256GB) (價值$580) #
3. 送 納米塗層屏幕保護液(價值$198)
4. 送 12,000mAh流動充電器 (價值$298)

1. WF-1000XM3
你地班sony囝關係咁亂既
有用開IPAD PRO 覺得同普通IPAD無120hz差好遠
如果1同5分別大 俾我買左1都會幾嬲
保持住1同5個分別係大機細機咪好 最好以後一齊出
根本就應該一齊出, 同配置, 只係MON同解像度唔同

各取所需
如果係就抵返$1000
冇送呀, 發夢吧啦~
幾時先減到6000樓下
下年2月?
大鋪可能要1年, XPERIA 5 III出之前

細鋪就半年到啦~
card reader 唔變,送咩都嘥氣啦
s21應該ramdom u因為歐盟
個座都唔夾部機
打直打橫擺都好難叉到電
5II行compact正常合理,但最神奇係佢拎住個120Hz芒嚟selling mobile gaming,用(相對)細芒sell gaming體驗全世界只此一家
我張Extreme Pro出1II之前嗰陣買都唔使四舊
明明條官方片個女人設計師咪講話係以日落紅霞嘅天色取材,無啦啦變成玫瑰木九唔搭八……
不如叫櫻花粉算啦
硬件120Hz,軟件繼續60Hz,win win
遲啲睇埋其他地區叫咩囉
可能係sony hk亂鳩咁改
便1千送機套算
有咩機可以介紹下?
需求:
-防水
-插sd
-3.5mm audiod jack
-4k/FHD 60fps 錄影
如果用緊5好唔好升級?
影出黎好撚啡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞