【民 調 示 警】林鄭評分已由最低點的 18.2 升至 28.1

157 回覆
30 Like 295 Dislike
【德國戰線】【官方聯署!】鄺頌晴:儲齊50,000個簽名,召開制裁中國嘅聽證會
https://lih.kg/2214595
負分
連任都似
香港人要求嘅所有野
有邊樣會跟民意
無人肯做呢個位
佢同總加速師會無限期連任
呢D 假民調咪有9佢囉.
呃藍絲, 再呃傻西官. 以為翻盤. 就恢復選舉.
到時一舖清佢哋袋.
根本而家就冇人會想做特首. 777想唔想做都好. 共產黨一定唔俾佢走.
唔係佢個仔做乜要喺美國返嚟做人質
上年林奠政府嘅情況係兩頭唔到岸,黃嘅嫌佢唔理民意,深藍嫌佢唔夠強硬,中立淺藍就嫌佢冇料解決唔到問題

所以一推國安法即使令黃嘅更憎佢、中間嘅都覺得好大鑊,至少深藍民意會好咗,而黃嘅民意轉變無法反映因為大家一開始已經比咗下限分數

所以成日講咩復和真係哂鳩氣,成個社會已經撕裂到一個點係迎合到一邊等於得罪另一邊,中立就兩邊都唔討好,睇下依家黃藍一齊屌鳩司法機關就知,復咩和啫,根本返唔到轉頭,又唔肯民主化,咪索性行極權一了百了,當黃絲係曱甴任意踐踏,一來可以得到深藍同中共全力支持,二來自己都唔駛花咁多心力去解決問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞