【民 調 示 警】林鄭評分已由最低點的 18.2 升至 28.1

157 回覆
30 Like 295 Dislike
你做一次佢個民調先再講啦
乜都無經歷過就喺度謢航
咁緊張做乜。
期期keep 住做,結果岩心意就打飛機,一見結果唔滿意就係民調機構有問題
其實D黃絲已經keep住俾0分 佢嘅分數回升只係因為D藍絲對佢嘅評分高左
食屎啦林鄭
藍絲:
我收返對香港民意研究所嘅言論,
因為我攪錯左以為佢係建制派所控制嘅
而問卷全民檢測亦查証過,
好可能唔係香港民意研究所所做嘅民調
但不代表全民檢測呢個問卷既問題同答案設計得好, 無誤導成份
死港豬
呢個統計係電話定網上調查?
唔好玩啦 發咗你都唔知唔記得啦 西方社會10年前茉莉花運動肯聽Twitter 大陸人嘅勸告 今日嘅國安問題就唔會出現 完全係西方社會自己攞嚟 奶共奶得咁開心

2015年知乎未清洗嘅時候我capture 咗好多對於現代中國應該如何落實民主嘅超長篇文章 我好肯定嗰啲文章而家全部清洗晒 但我未必搵得番晒嗰啲capture 但佢哋絕對唔應該成為前往自由世界但冇人記得嘅孤魂野鬼

講覺醒早過高登仔連登仔好多 嗰陣時啲人日日討論邊個波大
你個仔由考18算到25分你會讚佢叻左?
大家未block屌哥咩?
我buy巴打你要珍惜投票權嘅point,但我諗好多人都會驚電話民調嘅安全性實情唔係每個人都有能力分辨個電話係來自於民調定國安
up
咪驚人假扮囉,選舉時候有得假扮咩,每人承擔風險能力都唔同,體諒一下喇
讀多幾年書先上連登啦
香港咁多“ming仔黃”好合理吖
push
挑,咪撚理呢垃圾啦,做其他野好過
由上年開始keep已經住一半人俾黑警/柒婆0分, 大致已經包晒淺黃深黃
俾唔合格又唔係俾0分果班多數係淺藍(深藍會俾高分甚至100分)
睇區選黃藍比例真係6:4咁上下
所以我估變既其實主要都係藍屍圍內俾分
多得你地班放負撚囉,次次有人開post吹雞就屈人送頭pr比政府回氣,根本d人肯出嚟我地抗爭一早贏左咩撚都驚學咩人抗爭,比唔對得住死左嘅手足啊?

手足唔係condom,我地煲底見啊
想翻唔到轉頭就出嚟,咪撚只係識食黃圈,做嘢啊手足,唔好唔記得有成萬幾個手足坐緊死左睇住你地,你地口講唔做每分每秒都係羞辱緊佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞