【民 調 示 警】林鄭評分已由最低點的 18.2 升至 28.1

157 回覆
30 Like 295 Dislike
派咗一皮,底褲罩
其實係黃係中立都唔會比到100或者51-99。。。
你睇下100分同51-99高咗幾多
純粹抽中藍絲多咗吧。。。

你如果話本身比0或者10幾20哥啲轉去比40分咁就話啫
多d人登記做民調囉,好老實都係鬥人多
wfc
好明顯係好不幸
今次增加嘅係因為藍屍sample比例
而唔係整體評分增加
你睇中間d比例無增加過
無可能突然由0分改俾50+
唔意外,港豬出名善忙同善忘
- 俾0分的由60%跌到50%
依個係key
高左十分
要輸了
唔升返點可以有下次急跌

即係咁
唔會0分即跳去51-99 (黃轉藍)
所以係今次抽樣比例咁啱中藍屍多
而唔係黃絲改立場加分
仲講緊「正常」生活
都唔知邊個唔承認事實
翻唔到轉頭架啦 中立撚
挑,果10分咪又係補漏袋錢果班
成日想講民調係獨裁主義國家有意思咩
大家開始明白有柒婆喺度,香港先有救,唔想佢落台啦
個sample少撚到 2間小學都多過1000人啦
【中囯又贏】美國眾議院 406-4大比數通過禁用新疆集中營產品
https://lih.kg/2213860
----------------------------------------------------
民調數據來源
https://www.pori.hk/pop-poll/chief-executive/a003/rating
假膠?
知唔知乜嘢叫random sampling
黎緊仲有20萬個新移民收到1萬
random sampling啵誤差率好細
無所謂「咁啱」

連登仔幾時認清現實

現實就係民意會變(除左hardcore份子)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞