湯渣驊,當年衰十一件事,其實真相係咪咁?

260 回覆
1153 Like 9 Dislike
但係佢叫雞,好似唔係衰十一,咁樣都出事?
十一哥就係屌細個14歲囉
愛國囉
你問下點解長毛會唱匪歌

https://youtu.be/yNKAmiqemXg

佢好似係馬斯克主義者
但係十一哥,好似唔係
新一代許智鋒 鄺俊宇 even 林卓廷(成撚日講錯野)果d雖然都仲有做泛做仆街野(擺羅貫聰上文宣支持留任)但實際上佢地都叫訓哂身做野
呢樣無得否認 你投佢地支持佢地我無聲出
但我唔會

老一輩果班 一係搵食 食哂兩家茶禮 又有社會地位又有錢(白頭佬 公民黨班友)

一係大中華膠 (四方閪 何進仁 張文光 李卓人等等)
睇番佢地行為 你質疑佢地暗共都無問題
所以話讀下歷史或者睇多啲書係有用
馬克斯主義關舉中共旗and 唱匪歌咩事
唔好講到佢而家好慘,而家人地攞正牌上大陸合法公幹
問當年雪廠街有份開會果班人啦
都幾十歲
有仔女
唔知有無孫啦
飛去英國隱姓埋名退休
又唔係等錢洗
咁多年搵埋搵埋夠好豐裕咁過埋淨返個十幾年啦
何必呢
我又冇話佢慘!

況且,冇可能分辨唔到成年人同幼童分別!

即係佢有戀童癖,佢自己自願屌幼幼!

所以本身都唔係啲咩好人
曾經有傳媒放過風,果個唔係女仔嚟
玩女邊有咁大件事
聽聞果個唔係女...係細路仔...
而且唔係唔小心唔夠16, 係佢本身就去搵唔夠16
我諗佢應該幾樂意俾人叫十一哥
大家落力啲笑就唔好深究當年到底咩事
點解屌仔冇咁嚴重?

都是衰十一,不用分得那麼仔細!
咁佢係佢哋個時代架嘛
唔通搵mirror講羅文往事咩
你啱
Google地圖嘅評價會影響家長揀學校?一般家長唔係想親子王國嗰啲問嘅咩?
咪on9喇,政客衰11邊可能有得做落去呀,奶共冇事之餘仲有得做落去
湯生對此類傳言一笑置之,真有胸襟!
畀人踢爆咗,只有咁樣回應
被綁架12人 制裁支那官員聯署
https://petitions.whitehouse.gov/petition/sanction-chinese-officials-culpable-wrongfully-detaining-12-hong-kong-citizens-and-denying-their-right-counsel
=============
大家要注意資安,好多商舖會用WiFi track MAC Address,只要經過就可以uniquely identify您,有好多手足就係唔注重資安被送中,好大機會包括被綁架12人同埋和你塞admin #save12hkyouths
除咗關注12位被送中手足,亦需要保護自己,立即加強網絡安全
[實用文] 教您點先可以保障私隱、網絡安全 (簡易版)
https://lihkg.com/thread/2194107

樓主可唔可以pin?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞