湯渣驊,當年衰十一件事,其實真相係咪咁?

260 回覆
1153 Like 9 Dislike
如果係去到連8掛週刊都收到晒料而且去到臨bulk print嘅地步, 中間嘅資料應該會經過好多人手, 但只係好似依家咁口耳相傳佢衰十一又似乎講唔通
冇正式去唔代表冇暗中去

當年唔記得邊個響明報度寫碌撚每星期搭"中港牌"返大陸探仔

當然又係同湯11咁係江湖傳聞,但真係上過報紙
湯Java唔係投咗共先係咁,係佢不嬲都係咁,公民黨前身係45條關注小組,反對23條咋嘛,但後來公民黨五區公投又港豬澳大橋司法覆核,同創黨路線唔同。湯Java根本覺得聽聽話話就仲有生存空間,好似澳門,繼續維持泛民路線又話人u no gun就真係死路一條。佢呢種力爭上游嘅聰明仔又點會革命,咁唔做泛民,又唔係激進,咁咪親正苦囉
No "statute of limitations" for Criminal offence
聽講佢依家已經攞正牌衰11了
唔係點解佢會奶共!

為咗可以屌幼幼,可以去到好盡
推 涉煽惑他人破壞電視台設備 警拘25歲TVB員工 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/gcrbzT
見57歲醫生都玩幼幼
大律師更識知法犯法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞