湯渣驊,當年衰十一件事,其實真相係咪咁?

260 回覆
1153 Like 9 Dislike
好似有人返大陸打golf 然後玩埋女,
點知條女未夠16,大陸當然捉到痛腳,
單料去左dont周刊度,當時就立法會選舉,
已經排晒版預備影刷,
飯民係(雪廠街)開危機處理會議?

有人認衰左淚灑當場除左飯民大佬之外,11哥老婆,仔女都在場
其中一個應對方法係將果期市面上既dont周刊全部掃晒
最後dont周刊收到order打印書至於點解就自己
判斷,
咁多年我分別聽過唔同人係公開場合(網台)講過淚曬雪廠街的事,

人物有:鄭宇x, CUTE仔 大BEN

有錯歡迎糾正,因為我都係聽返來!

為咗衰十一,竟然可以由泛民,變親共匪!
大班好似有講過呢單野
who's大班?
聽講係賣冰皮月餅
嘩 連登黃子華出現了
真心如果曾經有桃色醜聞同埋出賣香港相比 佢不如乖乖地承認曾經做過呢件事 唔奶共 大家都冇咁憎佢
為咗唔使坐監,同有無限量幼幼,所以奶共!
不如係中共爆大鑊之前移民穩世算啦 認咗就一定冇得做落去 奶共就變成而家咁
有無限量幼幼連登有一半人賣港
提一提 支那法律下限係13歲⋯⋯
佢老婆同仔日日俾人響背後笑到面黃
聽講唔係女仔係男仔 所以先咁大鑊
提一提,香港人係其他地方衰11 都可以判罪
太遲了,佢依家改只會兩邊不是人,佢已經埋唔返泛民堆。佢再變節可以準備乞食
而家佢係藍黃兩邊都憎
為左玩細路得罪全香港人
如果係男仔唔係叫衰11?
男仲要細過16
當年呀,你估現在咁,認咗真係收檔移民嫁。不過,佢點解近年先轉,唔係當年就轉先有研究
竟然可以由泛民,變親共匪!

詩云
閃卡藏西環
一生為共奴
行錯一步
我諗嗰啲愛國偽人都一樣有痛腳俾上面揸住咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞