Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 499 偷睇我AC名呀柒頭

1001 回覆
33 Like 7 Dislike
有d想入,但隻色對比起遊戲同漫畫做型柒左d
唔開心咪唔好買HT 囉 QUIT左佢
一句屌垃撚圾唔撚買就搞掂
靜咗咁多日...終於熱鬧返啲
兩邊都
臭咪又係奶 希望師兄有骨氣唔好玩ht
但今次ht真係仆街既,寫明頭200個訂,但staff又話計登記
本身除咗哩件事以外, 我其實都好少不滿...

但就因為想講哩件事有幾過份無啦啦又要上綱上線去到話唔好玩咁根本兩件事...佢件件事都係咁咁實有人走過喎包括我...

咁我而家就哩件事唔like佢做法我咪唔奶.....咁係唔係代表我就因為哩件事要全盤否定ht掛...又係唔make sense...其實好多事佢嘅做法起碼我係接受到...

我都認為一個願打一個願捱冇乜好嘈...前題係你講清楚,跟唔跟都係你決定...
佢有佢決定...你有你決定....

但今次真係過分咗我先講...而家係去blur晒所有條件 (我冇辦法話佢係咪存心啦..但又要25號先講訂嗰陣唔講得比人覺得有問題都好正常)... 目的係乜? 咁樣對消費者本身係咪太被動? 會唔會有d太唔公平? 好多ching都講係cls

我都只係想講吓...我不滿只係大家玩ht講吓...哩件事又未到咁高到我想做乜嘢action...但係咪講吓又要去到講嚟做乜講嚟有冇用哩個論調...我就真係覺得有d無謂仲要針埋嚟
明明一件好簡單事
Ht都可以搞到咁撚麻煩
年年都係咁
肯定下年都係咁loop
唔撚狗先係奇蹟
自己條款打頭200名成功購買
但班staff又話頭200個登記
兩樣野差咁遠 根本ht自己攞嚟搞
到時點決定都一定有人屌
正解!
學ching講嘢咁精簡我就唔使同人嘈
所以巴打仲打算繼續玩ht既話就可以試下照訂,如果佢真係以登記黎計已經可以告佢
講真ht一直都撚狗,係今次特別勁
其實難告... ht如果企硬優勢太多...信息又不對稱
仲要揾著班黑渣嚟攪...
所以頭先上高我都補咗飛
我玩玩具又未到吓吓遇到唔合理嘅事就要去做乜嘢action剩啦....其實我都多少take it easy..自己d時間心力都寶貴㗎
點點點
點點點
不過如果真係有ching嗰日幫手現場報數就或者真係得...就捉佢頭200個係大概去到邊....

咁其他訂嘅都知大家都知ht係咪cheat或者唔跟rules囉...
而咁樣應該多少會比到壓力ht嘅...
話晒佢都會怕麻煩...因為總有執著嘅ching
x2 訂黎唔知做乜
其實屌住黎買無乜意思
所以哩次skip咗....howard
備註: Hot Toys Limited 及 Hot Toys Secret Base Limited 保留更改上述活動之條款及細則的權利,如有任何爭議,本公司將保留最終決定權
凈係呢句 已經無敵啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞