Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 499 偷睇我AC名呀柒頭

1001 回覆
33 Like 7 Dislike

不推文thanks
喂 等我入返70張先
巴打新入post?
賊黎架

如果係用依張圖
大家好似都唔係好記得超仔

Hot Toys奸奸事情懶人包

超chewy 中動偉論
如果純討論係無咩問題嘅
但當中有講玩具TV下面D comment乜乜乜
(玩具TV其實內容上都有讚過包裝好睇同有心思)
(想插下玩具TV,但又扮路人同用「下面D comment」呢句做 掩蓋?

後來被踢爆

再起底發現:

一直以來扮路人 sell自己?

有巴打指曾經起Metal Build post發表過「睇殘體=幫襯明眼人」

最後偷睇我AC名柒頭巴消失咗,留過嘅言都無晒搵唔返
留過咩言咁急同驚到要del ac以防起底?

其實扮路人增人氣呢啲小動作唔算係錯,只係呢種小動作黑人憎,而且比人知道咗就好柒
拍片你係想分享玩具,定係你想純粹出名有人氣做KOL?
又唔見玩具TV/隔離玩真骨同SHF嘅爆箱兄弟上連登扮路人sell自己?
又或者唔見同樣拍廣東話Hot Toys開箱嘅黃台、星級聯盟、戰地和尚、Azuki’s Toys、香港Avengers粉絲團等等扮路人sell自己?
佢地拍片整體質素暫時唔夠超chewy高,上面提過嘅大部分開箱人用嘅器材應該都無你咁多咁勁,但起碼我欣賞佢地唔搞小動作,一步一步嚟。

唉~ 真失望,已取消訂閱。
今年有係燃狗之最
• 無啦啦早咗9月嚟開會員, 大把人捕慢咗
• 你捕到啦...想做會員嗰陣就開隻又貴又最撚趕客嘅出嚟考驗你
• 好啦,你過到訂哩個心理關啦,但係,你訂到又唔代表你有資格...有冇資格唔會即時話比你知架...比訂先唔好講咁多
• OK啦...想打上去確定吓頭200名點計啦,喂fb寫嘅同sb講嘅又唔一樣嘅..信邊個好?
• 算啦我當跌錢訂咗先啦,好...我再撚多你2個禮拜先話比你知你得唔得呀吓

真係cls
撚狗極致
有冇睇錯
隻🦀仲有得訂
有無人有之前threeq果隻Arrow?
唔係做會員撚有人訂咩
其實d片好普通
除左頭一日+14號首段時間
仲END GAME
今年用STAR WARS
牙德係最撚好
FB有黑卡訂黎放
點解大家咁想做會員?
唔想
唔使捕住佢貼LINK已經贏
做會員既錢拎黎食炒貸 條數會唔會仲抵
如果ht唔係咁撚狗
真係未必會做
你而家睇緊係咁覺得
你上年會唔會咁諗
直頭唔撚郁

睇ig見到
成件事fit哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞