Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 499 偷睇我AC名呀柒頭

1001 回覆
33 Like 7 Dislike
唔好偷換摡念...
我屌緊你係你哩一套on9思維...thx
閙交了
鬧交了
唔好咁肉酸啦,唔想做

好耐無出哩張圖
人格分裂?吊你都覺得浪費時間
話你冇知識都不為過.. 連自己權利點保障都唔撚知仲喺度獻醜...
你哩d真係on9到有事發生到喺自己身上就一句「吓..乜會咁㗎..咁點呀」嗰種turkey一撚樣...你哩d咪就係屎食到埋嚟會硬食嗰d囉...你有能力如果面對對你不利嘅情況喺哩個制度之下同佢fight嗎?

老實我冇講話我有冇睇FB條款之類嘅問題..我睇咗又點...同我上面講嘅嘢有乜關係,都唔知做乜spin去嗰度

就係我睇咗...信息咁有conflict而最終決定權又喺hot toys度... 我保障自己所以唔做好合理...但係我就因為正正認為哩個做法唔合理家吓出嚟屌吓你出嚟柒做乜...
被撚嘅一隻who >> 只係代表我係who...哩件事係被撚嘅一個potential..結果決定唔做...
有乜撚問題...定係你on99諗多咗?
唔使解釋,大家都明,唔想要,唔想做,但比人撚
咁我都放心嘅
讀過吓書識d logic就知邊個出嚟柒先我好有信心
啲搖搖車原來仲有第二set , 長出長有
你都講LOGIC大家研下
1.HT開個POST撚你(冇可能)
2.開登記幾分鐘秒殺(冇可能)
3.訂完唔知有冇機會做會員(有可能)
依比機會你撐下
對唔住...最大問題係我唔明你哩隻奴隸獸嘅logic喺邊? 越spin越遠
講嘢又唔到point....你繼續表演~
又唔派貨
個問題味就係你想做會員,但又唔鐘意個制度,人地叫你唔鐘意就唔好做,你就嬲啦
噢~ 原來咁樣..咁我re re你
1. 想做..覺得唔合理, 唔做, 講出嚟... 就事講哩件事有幾唔合理有乜問題?
2. 嬲? 你真係睇得你太高...我係屌你on9...同我嬲唔嬲真係冇關係... 我嬲乜你係who要因為你句說話嬲?

係到叫冇用幫你send左email過去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞