Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 499 偷睇我AC名呀柒頭

1001 回覆
33 Like 7 Dislike
衰過VP
前幾日見到vp 得返幾百蚊
今次仲要食埋cosbaby
如果淨係計唔洗搶網上登記好似得47(?)
上年啲Marvel隻隻要搶填link
10月尾上bw, 係咪即係10月頭會開訂?
We have more potential bad release date news today as Warner Bros. is said to be considering another #WonderWoman1984 delay, while there could be plans to shift #BlackWidow too. Check it out...

有d係比會員優先訂左先到link日子
我要taskmaster
隻 bio hazard Leon 成 1800 好貴
開咗?有license咁多嘢抵玩啦
有license
算係咁
小貴
未到好貴
好過Venomized Ironman先
又delay 唔撚係呀 之前先出預告
之前睇bw 個新頭雕仲正過eg
真係hottoys唔firm係咪做到會員真係唔撚駁...駁嚟做乜
件貨咁嘅反應...夠膽死報價報到2680...隻嘢2680喎~ 問心點值
仲夠膽死想撚埋你想做會員嘅心要你買咗先tum多d人買..
你買埋我嗰份啦~

而家咁嘅情況...下年Marvel個勢可以谷到幾勁大家心知
大不了遲多幾日walkin上去訂都冇咁嬲...好過而家on99
等hottoys因為哩隻嘢哩個安排劣評如潮好過...
講真成個安排真係反映到間公司有幾閪...
都已經賺大錢啦...使咪做到自己個朵咁撚賤?
但事實會係一大堆人仆到上去排隊爭做會員
唔係同一個頭換左髮型咋咩
你話因為做會員要食骨要買唔冷門嘢...我覺得make sense做生意冇問題...
但係只係「·想」做會員就要逼你食骨先... rules又你自己講晒唔清唔楚...無嘢嘛
隨便...品牌做大都要做到自己goodwill咁臭哩次我又唔見到佢可以因為咁嘅安排賺多幾個臭錢...
我覺得佢哋今次嘅安排真係on99
唔鐘意就唔好做,冇人搵支槍指住叫你去做
有時真係唔可以怪20/F STAFF,寫撚到明你都要打上去問,撚鳩你都合情合理
啱呀..冇話想做..
唔鍾意所以唔做...但係因為唔鍾意就唔屌得...?
係咪又嚟一套唔鍾意你咪走囉咁撚奴性嘅藍絲思維搬出嚟?
FB寫撚到明都唔識睇?
年年都屌安排差唔做會員
但係年年都搶到爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞