注意!!ig店賣假名牌袋

363 回覆
172 Like 39 Dislike
又要貪又要蠢
“女人著得少/ 去印度旅行
一係淫蕩 一係on9
預咗俾人強姦啦”

你智障㗎?
乜撚都係受害者錯
犯罪就冇問題..
我啱啱買完celine同呢間鋪都係爭4000
真心為乜呢 唔去專門店
有咩壞左又有保養 又唔驚假
嘩假撚到
真係一收嗰下就知瀨嘢
ig店呃人已經係月經 賣煙彈賣口罩賣錶
唔撚係呀
IG Shop買名牌又真係幾大膽...呢啲賣假貨唔係應該報海關咩畀佢賺到一筆都嫌多
真係月經post嚟,被人呃完又要周圍問點樣告個騙子,不如驗下自己個腦先啦冇錢又學人充大頭鬼,為左慳個幾百幾千 貪埋啲小便宜咪因小失大囉,真係有咁多正貨代購咩仲蠢過啲被點數雞呃嘅死毒撚
點解keep 住都有弱智俾人呃
原來咁好搵
月經post

樓豬去望下啦
Pish
就咁網上search 歐美百貨公司 大部份都有做international shipping 點解唔去有保證既地方買名牌?

Saks Fifth Avenue, My Theresa, Selfridges, Matchesfashion, Harrods, Nordstrom, Shopbop, 24S

呢堆網站 年中年尾都會做sales
點解要on99 俾錢買一件50%係假貨既機會
難聽都要講 你依啲人真係浪費社會資源 都2020年呃神騙鬼嘅鋪仲可以生存 老人家我可以原諒 點解可以咁唔用腦
[求舉報]呢排好多二手名牌假貨 包括CÉLINE, ysl, loewe,balenciaga, LV, Dior
https://lih.kg/ahBjGnV
#73 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
一年到晚一萬幾千單呢d FB/IG買到假野既報案
我係海關都hea處理啦
我差8000
你睇下#193
淘寶貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞