注意!!ig店賣假名牌袋

363 回覆
172 Like 39 Dislike
搵ig買名牌正傻閪,無錢就唔好買名牌啦,無錢又要蠢,咁都有人中招
各位請小心
連假名牌月餅都有人賣緊
呢堆垃圾ig店真係
越黎越多假店
真係告唔到拉唔到?
Chanel 中古鈕扣 #ChanelButtons
https://lih.kg/2202475

宜家興賣呢啲野 開po警世支持下

警世!依間係 #119 嘅分身 户口名都係Huang Q* SH**
大家小心!!!
我都係苦主,聯絡
最近?佢轉左咩ig名?請add ig :GOPARISSISFAKE
佢又開左ig買假野:
parisstorego
london.luxy
beengoods

總之見到銀行戶口19樣,叫 YIU CHUN YIN 就呀唔好買啦
姚俊然條PK賣假貨

PLEASE FOLLOW IG: parisstoregoisfake 有更新!
認真想問 你係咪弱智
想問下樓主點處理個袋?掉定繼續用?
我都認自己蠢,半年前係ig/carousell代購買咗個coach同lv,最近攞去二手店想放人地唔收先知係假,而家再去睇返個ac已經del咗,無電話無名無資料報海關都無用。
我都唔知應該繼續用好定掉咗佢好,大大話話都成萬銀,賣返出去好似又好衰咁
想問呢間同amberleyley係咪同一間黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞