注意!!ig店賣假名牌袋

363 回覆
172 Like 39 Dislike
屌你仲未明 唔係牌子嘢呢泳衣關假嘢咩事 又唔係高仿
話你on9怕你嬲 兩個situation 根本就唔同
Call popo la
呢句嘢真係唔知你想點 完全唔關個討論事
句嘢同你呀媽係女人有乜分別
柒咗就乖乖地早啲瞓啦
屌你老母
你屈人打人又關個討論事咩?
痴線閪 屈人打手又唔講?
弱鳩智
捐返老母個閪啦

叫你再post 佢賣假野證據討論下
咁你有冇呀??
我無屈人打人呀文盲
我幾時有一口咬定佢一定係溝貨賣呀打手?
講真呀 高仿都可以做到好真 建議你可以上網睇多啲先
不過你文盲應該唔識睇㗎啦
其實d實體鋪頭真係溝貨,好快有人踢爆,轉頭就執咗,
撚會營運到幾年又越做越大咩
同埋呢 我樓上話“咁我話係打手都得啦”係比喻嚟㗎 小學grad未呀?
真係on9仔黎
用個人戶口收錢
仲強調自己有商業登記證
巴打對呢方面有研究?
呢度都有間實體店畀人話賣假嘢
https://lih.kg/2141504
坦白講,假嗰個如果擺咗嘢入去,感覺分別唔大

我fd係ibank啲揍客經理,成日要同啲闊太食飯shopping

啲闊太成日用A貨,不過係高級A

佢哋覺得啲名牌唔值嗰個價

反而係普通人追求真嘢

利申:覺得用A唔啱
抵死,無咁大個頭又要扮有錢買名牌
Ig買 不如上淘寶反正都係假
報咗海關未先?即係月野兔兔隨便開個post話個logo 有d 怪,咁就一定係假?
上連登真係要諗多d , fc 多d
我有睇啲留言吖 話佢哋賣特價嘢就無保養無單
不過同樣地就算係話佢真貨定假貨挽好唔可以信到十足十
即使有人話係真嘅都唔代表一定係真
除非真係假到好似樓主咁直情係大陸寄嚟
*真貨定假貨都好
以我所知,海關收到舉報,會放蛇去買,再搵品牌鑑定,如果係假貨,就會拉店舖負責人,另外正貨商標會被取消,你搵多幾個人一齊舉報,海關一定會做野

其實真係有d 鋪頭係做正當生意,由歐洲專門店/百貨公司入貨,都係想做好信譽,長期搵多啲錢
短期溝貨賣真係搵快錢,無得long term
@Amberleyley呢?
rip
你買名牌都係想show俾人睇,人地都唔知真定假喇。建議你咁豬下次直接買A貨。
買名牌都唔去專門店真係幫唔落到
成日信埋d 歐洲貨辦 outlet store 價
off season
VIP 限購
貪平可以試下去brand off 個到問佢地有無門路係歐洲買到,不過唔會平好多/無得平,但一定有保證d。
係個到買過ballon bleu de cartier 入得到廠整
四個字:儍閪,抵死!
上IG買貴袋,用下個腦啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞