聯署要求封鎖會員star★fuck嘅觀看member tag權

289 回覆
919 Like 36 Dislike
其實連尼住係扮盲定諗緊方法拆
岸郊野吾賞鯉都單聲呀
我地成班智障響度請願咁

整完ipad分頁同回覆評分要回吓氣呀
有心解密既 直頭screen capture貼出黎都仲得添

所以其實都無得避

所以其實都無得避

我擺到明淨係搞鳩佢地D J圖
估到唔班友咁大反應
成班友谷精上腦
搞鳩D J圖好似殺左佢地老豆老母咁
D咩解放比CD-ROM係我9up出來撚下你地既姐
班精蟲咁撚認真

所以其實都無得避

估到唔班友咁大反應
成班友谷精上腦
班精蟲咁撚認真

Ching ho ball
型哂

所以其實都無得避

道高一尺 魔高一丈

所以其實都無得避

道高一尺 魔高一丈

唔洗啦
見證到有on9認自己係on9
我已經心足

所以其實都無得避

估到唔班友咁大反應
成班友谷精上腦
班精蟲咁撚認真

做得好 就係解佢最有價值既野
其他垃圾comment只係伴菜 重點擊破已經夠玩班加密撚屌

所以其實都無得避

估到唔班友咁大反應
成班友谷精上腦
班精蟲咁撚認真

咦咁你仲有冇個大義?
佢就話真係想做撚屌姐
咁你呢

所以其實都無得避

估到唔班友咁大反應
成班友谷精上腦
班精蟲咁撚認真

咦咁你仲有冇個大義?
佢就話真係想做撚屌姐
咁你呢

其實由一開始加密撚就已經影響緊人
因為你一開波就假定左 有ac既會員就一定登入左 或 長期上線
加密完 結果 cd rom睇唔到 同時有ac但無登入既會員同樣受到你加密影響
無諗到有ac既會員可能基於某d原因無登入到
結果加密撚施加既小動作 一次過剝削哂會員 同非會員睇post自由權利
加密撚應自我反省及為其自私既行為負責
而唔係諉過於人

加密撚長期濫用加密功能 包括唔同類型既post用得非常泛濫
以下面個post為例 粗略估計起碼7成既留言都係加左密
已經淪為佢地另一個後花園 小圈子
https://lihkg.com/thread/212550/page/25

請加密撚誠實面對自己既惡行 不斷侵害其他人既睇post自由
一堆無恥之徙仲想惡人先告狀
錄音機

所以其實都無得避

估到唔班友咁大反應
成班友谷精上腦
班精蟲咁撚認真

咦咁你仲有冇個大義?
佢就話真係想做撚屌姐
咁你呢

因為你一開波就假定左 有ac既會員就一定登入左 或 長期上線
加密完 結果 cd rom睇唔到 同時有ac但無登入既會員同樣受到你加密影響
結果加密撚施加既小動作 一次過剝削哂會員 同非會員睇post自由權利
而唔係諉過於人

https://lihkg.com/thread/212550/page/25

牽強左啲喎
而家有人陪您一齊認柒左呀
跟隊認埋佢咪算囉
無謂要手足同伯母難做

Btw篇野睇到第二句就笑左thx

所以其實都無得避

估到唔班友咁大反應
成班友谷精上腦
班精蟲咁撚認真

咦咁你仲有冇個大義?
佢就話真係想做撚屌姐
咁你呢

而唔係諉過於人

牽強左啲喎
而家有人陪您一齊認柒左呀
跟隊認埋佢咪算囉
無謂要手足同伯母難做

Btw篇野睇到第二句就笑左thx

所以話對班撚屌講都哂氣
一句都駁唔到直情唔駁算
直接d
歸根究底
邊個由day1開始 自己多手去加密製造問題先
唔好本末倒置
所以話對班撚屌講都哂氣
一句都駁唔到直情唔駁算
直接d
歸根究底
唔好本末倒置

擺明9up都仲要逐句去駁佢咁作賤自己?
現實做人已經夠辛苦,其實學star巴咁豁達自認係傻仔應該幾舒服
所以話對班撚屌講都哂氣
一句都駁唔到直情唔駁算
直接d
歸根究底
唔好本末倒置

現實做人已經夠辛苦,其實學star巴咁豁達自認係傻仔應該幾舒服

YES 之前個post都廢事回
你有你告狀 我繼續解密
所以話對班撚屌講都哂氣
一句都駁唔到直情唔駁算
直接d
歸根究底
唔好本末倒置

你有你告狀 我繼續解密

加油
世界上總會有你呢啲撚屌俾人撚先至正常
因為大部份人就係放唔低尊嚴
但有你地啲狗可以放埋我地個份
所以話對班撚屌講都哂氣
一句都駁唔到直情唔駁算
直接d
歸根究底
唔好本末倒置

你有你告狀 我繼續解密

加油

得咁少人撐你 果7百個正皮呢 去哂邊
所以話對班撚屌講都哂氣
一句都駁唔到直情唔駁算
直接d
歸根究底
唔好本末倒置

你有你告狀 我繼續解密

加油

得咁少人撐你 果7百個正皮呢 去哂邊

你睇錯左個標題叫"聯署要求全登會員正皮撐會員大猩猩近藤嘅撚狗權利"
連尼住唔係唔理下麻
連尼住唔係唔理下麻

點處置一d濫用加密功能既會員
連尼住唔係唔理下麻

理9你
低質會員就應該被限制權利
連尼住唔係唔理下麻

理9你
低質會員就應該被限制權利

yes 之前已建議廢除或限制加密次數
連尼住唔係唔理下麻

詐睇唔到

未諗到完美應對方法之前都唔會浮水
連尼住唔係唔理下麻

詐睇唔到

未諗到完美應對方法之前都唔會浮水

最根本問題既係會員
舊登係唔會好似呢到咁多低質小學雞亂咁加密
一直咁理直氣壯不於解密哂成個小圈子post丫

而家嘅問題係:你班解密撚係選擇性解密,重點在於有quota 嘅resource被人解密 爆哂出黎,損人不利己為我地嘅論點

你地咁祟高嘅話,點解唔將所有野解密?你全部都解哂就冇人屌你,我地最多當你係個翻譯員,而你地解啲唔解啲,唔係解小圈子嘅野嘅行為就可稱之為解密、泄密、leaker
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞