聯署要求封鎖會員star★fuck嘅觀看member tag權

289 回覆
919 Like 36 Dislike
兩邊小學雞再加admin懶懶閒

仲有第三邊小學雞架,個啲扮哂中立客觀但其實低能到乜point都講唔出既小學雞

Agger 起碼樓主小學雞 有出個point先
有論點、有論證、有立場

咁快啲比個有建設性既解決方法比連囝
齋鎖條友睇加密權治標唔治本

你入黎食花生玩恥笑 你有冇建設性嘅方法
舊登有img加密

咁咪學人地香土整閱讀權限囉
反正而家個「加密」同香土/其他用Discuz整既討論區一撚樣

即係要出會然分級制
兩邊小學雞再加admin懶懶閒

仲有第三邊小學雞架,個啲扮哂中立客觀但其實低能到乜point都講唔出既小學雞

有論點、有論證、有立場

舊登有img加密

反正而家個「加密」同香土/其他用Discuz整既討論區一撚樣

點架,俾啲主見黎好冇呀
成日都淨係識話"好似人地點點點咁囉"
你除左識做跟尾狗仲識做乜

唉算幫你諗埋
定係你想話之後所做既所有野都會令lihkg變質呀?
咁你咪諗下到底一開始係咩人做啲小學雞野先會令到呢到變質囉

有論點、有論證、有立場

舊登有img加密

即係要出會然分級制

改良吓囉
未登入既連post都無得入
條解密撚想解密比cdrom都要另外開post
不過又有人話唔完美

有論點、有論證、有立場

舊登有img加密

即係要出會然分級制

改良吓囉
不過又有人話唔完美

你呢啲咪低莊囉
個方法又唔係諗得好過我 只係識跟跟跟
仲要個方法唔可行到牽一髮動全身咁
諗下個可行性先啦

有論點、有論證、有立場

舊登有img加密

點架,俾啲主見黎好冇呀

唉算幫你諗埋

其實同新假期一樣 有低質user咪搞到個platform低質囉
要變就由源頭開始(頭盔:未諗到點變先)
但連囝一定唔肯變 由我地低質,人多佢就多廣告費

有論點、有論證、有立場

舊登有img加密

即係要出會然分級制

改良吓囉
不過又有人話唔完美

你呢啲咪低莊囉
個方法又唔係諗得好過我 只係識跟跟跟
仲要個方法唔可行到牽一髮動全身咁
諗下個可行性先啦

算啦放過佢啦
佢已經盡左力

有論點、有論證、有立場

舊登有img加密

點架,俾啲主見黎好冇呀

唉算幫你諗埋

其實同新假期一樣 有低質user咪搞到個platform低質囉

回家未
知牙joe好未

有論點、有論證、有立場

舊登有img加密

點架,俾啲主見黎好冇呀

唉算幫你諗埋

回家未
知牙joe好未

咁你咪返去奶「牙joe」袋底囉
其實可唔可以整到,如果我block一個人,我post 嘅member tag 佢就睇唔到呢?
其實可唔可以整到,如果我block一個人,我post 嘅member tag 佢就睇唔到呢?

呢層我都極同意,影響亦相對少

巴打有建設
次次都敗走
加入新功能:單佢機

啱呀
Block咗佢之後佢就miss咗個message

每次解密就一個account報廢
支持
或將引用時看到啲member tag內容以編碼加密,如64bit加密等
解密者想將內容解密就無從入手,因為改左一粒text都會令內容無效/亂碼

啱呀
Block咗佢之後佢就miss咗個message

每次解密就一個account報廢

被人單左機就睇唔到單佢機者所有member tag內嘅內容,自動變成emoji引用都冇用
其實連尼住係扮盲定諗緊方法拆
岸郊野吾賞鯉都單聲呀
我地成班智障響度請願咁
岸郊野吾賞鯉都單聲呀
我地成班智障響度請願咁

我用一個programmer嘅角度幫佢諗過哂啲可行性,係有能力解決嘅
係database加個slot 加個button同封鎖會員都係類似
佢用本身嘅code加多個class唔難

唔似有啲人話玩鄉土嘅閱讀權限,呢個就變哂成個討論區結構,隨時要由零寫起
岸郊野吾賞鯉都單聲呀
我地成班智障響度請願咁

我用一個programmer嘅角度幫佢諗過哂啲可行性,係有能力解決嘅
係database加個slot 加個button同封鎖會員都係類似
佢用本身嘅code加多個class唔難

唔似有啲人話玩鄉土嘅閱讀權限,呢個就變哂成個討論區結構,隨時要由零寫起

利申:只識皮毛,但用it狗logic諗過哂
發覺暴走條友幾on9
解密撚不嬲都話加密係剝奪人地睇post嘅自由所以要解密,咁都唔係大義?
唔知解密撚嘅原意就睇多幾次喇

不過樓主又on9 ddos 都講到出

利申反選擇性解密
你係將成個post所有加密嘅野解密晒嘅,我佩服你,但你解啲唔解啲,我覺得你都係個傻鳩
發覺暴走條友幾on9
解密撚不嬲都話加密係剝奪人地睇post嘅自由所以要解密,咁都唔係大義?
唔知解密撚嘅原意就睇多幾次喇

不過樓主又on9 ddos 都講到出

利申反選擇性解密
你係將成個post所有加密嘅野解密晒嘅,我佩服你,但你解啲唔解啲,我覺得你都係個傻鳩

樓主錯了 用左it狗溝通方式黎同admin傾數,但admin都係唔理我地班傻鳩
推 !!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞