聯署要求封鎖會員star★fuck嘅觀看member tag權

289 回覆
919 Like 36 Dislike

點解?
個分別喺邊?
一次就冇挪用會員應有嘅權利?
咁即係雙重標準啫
我就好撚公道嘅,所有解過密嘅都應該有樓主提議嘅懲罰
唔理佢係咪有心,因為都挪用會員嘅權利
情況好似舊登quote bam圖一樣要bam咁

好呀 咁你咪試下冇得睇member tag囉

法律下都有好多重犯/多次罪成前予警告例子 你想一炮過被人收回權力 冇人阻你

我想睇下連登仔點樣高質掟石
咁嘅罪名都入到就真係要走喇

Admin嘅用途係judge

我唔係judge 而係呈請/聯署

係自由民主社會上 有人提出 有人和義 即小數服從多數制就係用黎做judge 立法 判斷之類有分岐嘅議題

同意
睇下邊個先會係摧毀連登嘅人

一定唔係我同你

以連登仔嘅質素
我敢講開咗先例
三日唔埋兩日就有人聯署bam人/罰人
Admin唔係次次照做就俾人屌偏幫
照做呢度就日日聯署

你建議咩都唔做?
支持

法律下都有好多重犯/多次罪成前予警告例子 你想一炮過被人收回權力 冇人阻你

係自由民主社會上 有人提出 有人和義 即小數服從多數制就係用黎做judge 立法 判斷之類有分岐嘅議題

同意

一定唔係我同你

以連登仔嘅質素
我敢講開咗先例
照做呢度就日日聯署

所以你叫下sart fuck解密好兄弟 唔好摧毀連登囉
有問題就要report啦 做唔做同往後嘅事係admin負責

又老屈
有問題你自己搞掂佢啦
呢啲野關admin咩事
冇犯條款及細則你想佢做咩
一方面又想無為而治,一方面又想有人主持大局

同意

一定唔係我同你

以連登仔嘅質素
我敢講開咗先例
照做呢度就日日聯署

你建議咩都唔做?

唔理件暴走啦 為反而反
我唔評論點處置佢先符合你地既正義
但只針對j圖進行解密既事
反映到既唔係所謂會員制度同系統營運既不公
而係當事人既價值觀同人格出現問題

好簡單大家一直講到權利大於義務咁
但如果你既朋友同講個秘密係咪都應該好似解密咁運用你所謂既權利轉個頭爆個秘密出去?

連登仔其實搵到啲咩都可以收埋自私j左佢就算
點解又要加密埋po上黎?
都係基於個信字,向信任既人分享自己既野
有加密系統連登仔可以選擇相信連登仔而唔係街外人
咁唔通你又有權改變佢個人既選擇?
然後將製造秘密既人講成罪人咁?

呢個唔係人地小唔小圈子,自唔自私既問題
而你連最基本既common sense都冇

但如果你既朋友同講個秘密係咪都應該好似解密咁運用你所謂既權利轉個頭爆個秘密出去?

道出重點
星屌話冇義務幫大家保密喎 佢logic都有問題呀
保密不等於解密呀
星屌話冇義務幫大家保密喎 佢logic都有問題呀
保密不等於解密呀

咁解密同「冇義務幫大家保密」都冇衝突嘅

道出重點

佢篇野在於情就冇問題
在於理我真係睇唔到咩重點可以用嚟懲罰解密嘅人

道出重點

佢篇野在於情就冇問題
在於理我真係睇唔到咩重點可以用嚟懲罰解密嘅人

唔知巴打知唔知有個terms叫濫權,濫用權力呢?
要admin出面調停去懲罰個別人士就難啲架啦
一黎好難入罪,二黎根本拿屎上身,俾人放上枱

其實隻眼開隻眼閉
放少少權俾會員自己處理可能會好啲
我覺得隔離話封鎖個別對象睇到post既做法其實有可行性
不如佢地講咩都自動加密,等佢地睇到講唔到出去
要admin出面調停去懲罰個別人士就難啲架啦
一黎好難入罪,二黎根本拿屎上身,俾人放上枱

其實隻眼開隻眼閉
放少少權俾會員自己處理可能會好啲
我覺得隔離話封鎖個別對象睇到post既做法其實有可行性

直接變做非會員咁樣睇到啲加密parts變隨機表情
支持

呢樣同禁言差唔多
push
我覺得新功能既存在意義有d模糊
而家一係禁止解密 一係廢除加密
如果唔係 可以隨意解密既話 加密都名存實亡
我覺得新功能既存在意義有d模糊
而家一係禁止解密 一係廢除加密
如果唔係 可以隨意解密既話 加密都名存實亡

呢樣要admin define
但佢一出黎講就等同釋法
之後又會一班人出黎咬黎咬去

唔講又會有fallacy 有少眾錯誤解讀

呢樣同禁言差唔多

唔係禁言,係只有會員先睇到佢講咩

呢樣同禁言差唔多

唔係禁言,係只有會員先睇到佢講咩

可行喎

負評比例低於10%
連囝詐睇唔到砟
連囝詐睇唔到砟

Admin一向選擇性執法
連囝詐睇唔到砟

Admin一向選擇性執法

好明顯係呢件事諗唔到更好既解決方法先扮睇唔到
前排標題劇透問題就寧願搞個"過濾劇透標題" 都唔揀懲罰D標題劇透撚
(不過都好似係人手改標題? )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞