9月6個搞手我屌你老母

281 回覆
458 Like 242 Dislike
同意呀,明明今日300個比人拉,
cc台講得岩,係幾成功,
樓主唔知屌乜
聽講拉左好多藍絲
原來無咩人知今日遊行
特別係藍絲圈子
真係好仆街下,仲要係南丫島⋯
攪手又唔使出面,又唔使出嚟,精人出口,笨人出腳
嘩 屌你老母啦
不過出得嚟都預咗 冇得怪邊個
希望下次可以多啲人出
勸唔到架啦 都係照出
搞到一鑊泡
唔好
呀搞手渣哥式漠視民意即係佢要做大台,佢講乜你要聽,佢share乜你就要睇
關我撚事,傻仔先出
出現了
以前有人搞活動,連登第一時間有晒風險評估、路線分析等有用post
而家淨係嘈個搞手係咪鬼,出去就送頭嘅無謂post
以前就算民陣搞都會有人被拉,咁係咪又要屌民陣
今日長毛都被拉,佢係咪又要屌個搞手累佢被拉呀
就係分析評估完建議唔好搞落去 跟住搞手一意孤行
on9你係咪唔撚識字?
依家唔係屌個活動
係屌個搞手吹完雞做冷氣搞手
唔理出左去既人死活
冇任何一手實時資訊
讀下書喇文盲
你想要咩實時資訊?玩開嘅都有晒哨兵tg啦
乜依家有返大台?
唔屌佢屌邊個, 呢D被捕根本可以避免, 由頭到尾都係屌搞手無啦啦是但搵個星期日話遊行, 原本今日果2百幾個根本可以正常無穿無爛, 拉左2百幾個, 佢有咩責任?? 又係放低句自行判斷, 出得去既預左就算?? 呢D時間根本唔需要遊行呢D行動, 以前連登仔最鍾意屌遊行有咩用, 行完聽日番工, 依家又講到遊行好撚成功咁, 成班係到推埋呢D行動POST, 保持熱度, 唔好完, 過兩星期又開個新GP, 新行動POST
屌你老母喇今日唔係走得快我都中撚埋
黑布街同新之城同時夾過黎
搞手有撚係佢自己channel講過?
十萬個哨channel係現場有撚時間逐個睇?
我出9月6係咪應該9月6既channel就有呢D包抄收網資訊?
就係你呢D豬閪害撚死今日個300人
903國安教育, 健吾+容樂其屌7 本立抗爭派
係手足好勇敢

respect 手足,希望全部聽日就出返來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞