9月6個搞手我屌你老母

281 回覆
458 Like 242 Dislike
做得攪手可能唔係香港先安全
#188 後續
日頭多d人。 夜晚早d走
無性的
屌閪 今次個搞手真係好唔負責任
全日淨係forward 隔離channel 既哨 咁我洗撚入谷呀?
你唔多唔少俾d 指示人啊 出唔出馬路都講聲呀 你俾個鐘數出馬路咪一齊出囉 成班鳩fing fing 你眼望我眼
知名5毛peter攞料
最多咪鳩判坐幾年,唔係我坐咪行
搞手咪狗囉

完全封鎖左好耐
呢啲垃圾既言論根本無需要出現係眼前
佢唔係搞手 佢係負責係連登「叫」人去果個 但係佢連admin換左都唔知 條pk根本就唔係關心人地既安全 你死你既事
PPRB
搞手搞多次啦 有人搞我就出㗎啦 人地講咩我就做咩 支持
唔想捉鬼 只係覺得佢係可能係冇腦既中學雞 自己唔夠膽就亂咁水人出去
一年喇落場既仲未識自己判斷局勢,決定下一步點做?
根本無需要睇搞手channel都仲有大把資訊性gp可以睇,唔通要搞手講一步我地先做一步?
利:一眼都冇望過搞手channel仲身體健康無穿無爛
接近300個人被人拉
唔好講幾多係比人鳩拉 總之就有300條友而家要擔驚受怕

搞手 我屌你老母臭閪
96遊行admin見字快啲del channel啦
https://lih.kg/2191700

佢係隔離post叫緊admin del channel
你睇番佢呢幾日既轉變急剎車轉彎

幾個post叫民陣搞->民陣唔理佢->繼續吹雞幾個post叫人搞->唔知點解無條件支持->幾個post吹雞->前一晚話諗清楚叫人唔好去

再睇佢既回應態度
毫無疑問係隻中二病中學雞
跟本係亂9拉
準備睇人話咩失敗主義,屌你老母今次搞手真係做到野,靚畫面
咪咁戇鳩,郁啲就話分化,點解唔可以自我檢討,黃營自己都定下好多紅線,一個民意授權既代議仕冇人民監察批評先至會搞到泛民表現先咁垃圾五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞