9月6個搞手我屌你老母

281 回覆
458 Like 242 Dislike
搞手本身個底都好撚花
周不時入其他post 玩膠...
我之前都block 左佢仲tag左佢係五毛 但睇番佢過往既post 又正正常常
可以自我感覺良好
覺得其他人都係政治bb班
無謂落井下石
認清事實 想有少少贏既機會既話革命係唯一出路 想生存就移民
無其他出路 街頭抗爭議會抗爭咩畫面咩核彈已經做到盡
以下內容 Credit to 高學歷廢青 #131691 巴打,值得回帶而呢半年好似無人再po

大家有冇覺得有一班人好鍾意無限loop以下嘅論點呢?

遊行冇用,靜坐冇用, 連儂牆冇用,佔路冇用,衝擊冇用,勇武冇用,罷工冇用,黎明行動冇用,黃色經濟圈冇用,罷買冇用,換美金冇用,聯署冇用,起底冇用,外交冇用。

遊行人數減少,勇武已經被人拉曬,集會好無聊,連儂牆已經冇人理,食飯聽到好多反對聲音,民意開始逆轉。

畫面唔靚,會激嬲美國,會俾中共藉口,送頭,中計,僞勇武,僞港獨,係鬼,多謝黑警。

好攰,好悶,好煩,好想死;好嬲,好嬲,好嬲 – 等被天收。

遊行唔夠激進,激進入獄抵死,唱國歌係今天我,請願信係打飛機,絕食係自殘,出聲名係嘴炮,街站係柒,演講係無人理,街頭衝突係犯法,射laser係襲擊,圍毆冒警係襲擊,掉嘢係襲擊,撬磚係襲擊。

放火魔法一定係黑警,拎伸縮棍一定係黑警,有顏色絲帶一定係黑警,有肌肉嘅一定係黑警,有炸藥嘅一定係黑警,有槍嘅一定係黑警。

烈士有安家費,立法會死士全部都有絕症,得閒衝擊嘅都係無業人士,班細路仔一定係畀人利用,基督徒唔應該插手政治,一定係成班失敗人士先會想攬抄。

香港冇救,做任何嘢都係on9,大多數香港人唔buy你個套,你喺少數,你想做嘅已經做過而且冇用,唔好再發夢。

暫緩已經讓咗步,壽終正寢已經讓咗步,撤回已經讓咗步,全民大辯論已經讓咗步,成立檢討委員會已經讓咗步。

警隊已經開始內鬨,親中派政客已經開始內鬨,習派江派已經開始內鬨。

有消息指,有消息指,有消息指。

香港人係善忘,香港人係膚淺,香港人係自私,香港人係幼稚,香港人係廢,深圳上海已經超越香港,北京已經唔需要香港,GDP,GDP,GDP。

撤回條例冇可能,獨立調查委員會冇可能,雙普選北京唔會畀,外國登報會激嬲中共,提港獨會激嬲中共,好驚中共,好驚解放軍。

雙普選冇可能,港獨冇可能;搵外國嘅話人哋唔會理你,搵台藏合作亦都係人哋唔會理你;講願景就話你無條件,講條件就話你無計劃,講計劃就話你無願景;去外國避難就話你出賣手足,留港就話你弱智,文宣就話你聲明黨,入獄就話你抵死,起義話你有勇無謀,計劃話你有謀無勇,做任何嘢就睇唔到,或者行得太前,或者已經被香港人忘記,或者冇用。

要返工不了,好多人不了,好少人不了,天氣熱不了,落雨不了,天氣凍不了,冇錢不了,有錢不了。

精人出口,笨人出手。

窮撚生仔有害,有錢佬生仔都有害,中國人移民生成竇唔理。

老人家係廢老,中年人係廢中,年輕人係廢青,總之成個香港都廢。

快啲移民,香港冇救,留喺到係低能,好嚮往外國,人哋有樓你冇,人哋有錢你冇,快啲移民。
自己汁生架啦 屌mud9姐 成年啦wo
我開POST, 你行動
個搞手真心好差⋯
講佐係狗狗既精心策劃🙂
到今時今日
幾時番屋企唔洗人教啦下嘛
唔關搞手事好冇
根本係d狗亂咬
做法不完美 可改善?不割蓆不分化?
不了 黃屍都係去死啦
已封鎖會員 母看沸鹽

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞