9月6個搞手我屌你老母

281 回覆
458 Like 242 Dislike
吹雞唔係問題
但實時資訊接近0
屌你老母成班人係西洋菜南街
點撚樣睇住麥花臣先達廣場兩邊包抄
我自己有經驗就話走到姐
拉左個成百人好多中年銀髮族
成班傻仔人哋吹雞就出去,送頭抵死啦
人力物力唔夠,地點有問題,支持度缺乏都仲夾硬出,成班冇腦嘅人真係應該早啲送頭,留番啲真正有用嘅人好過
小心畀人屌你放負五毛
ON9到根本個搞手就是但搵個星期日黎搞, 放低句"風險自行判斷"就算尻數
跟住班連登仔就咩狗屎垃圾行動都推, 10個推有幾多個出去
無事無幹搞到百尻幾人被人拉, 唔落CHARGE都玩番2日先
咩出去既人預左做被捕師, 連登仔真係痴線
放心呢D行動POST每個月都有一兩個, 過一排又話靜左要出黎啦, 保持熱度唔去都唔好屌, 無犧牲唔算抗爭, 尻拉告唔入, 5毛, PR, 呀SIR
今日贏哂,比d掌聲手足
多謝手足
小心被屈做5毛pr 啊
出過力個心好過啲(好似係)
@香城杏壇兒登仔
睇嚟你都放棄辯論
一係話咩食黃店抗爭, 我食黃店起碼唔會比人拉, 黃店仲有錢賺添, 總有班人好似好耐無見同班狗係街到拉拉扯扯就覺得寂寞難耐咁, 好地地無人吹雞, 今日比人拉果D明明正常生活無穿無爛
推 你做文宣佢又做文宣,點解都係connect唔到外國人? - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/2188915
我都做埋pr la

如果要搞手提你閃自己先識閃 咁死得啦 訓左成年呀
搵唔返原po
不分化,其實大家都有錯,今次算啦叫買個教訓,下次改善,手足嚟唔好屌屌聲唔喺一律當5毛唔該
抹咩黑
一開始八月二幾號左右第一次連登文宣已經覺得有問題
個po話遊行原因係覺得極需要搞返場遊行
個刻開始覺得有問題

今日打囇飛機話團火冇滅 大撚把機會比你證明啦
係都要遊行 out咗啦遊行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞