[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(25) 新XXX之亂

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
4+1 nxxx + 技35 + 技破壞神 + 技3達 算唔算好伏

幾好呀 有2隻限

想抽埋 極pool 但得返50石 抽唔抽好裡面d 限我得黑悟

試下囉 我都想抽
課唔到 好煩
4+1 nxxx + 技35 + 技破壞神 + 技3達 算唔算好伏

幾好呀 有2隻限

想抽埋 極pool 但得返50石 抽唔抽好裡面d 限我得黑悟

試下囉 我都想抽
課唔到 好煩

聽日再試感覺D運用完

幾好呀 有2隻限

試下囉 我都想抽
課唔到 好煩

巴打咪當抖一抖,再重新出發,可能到有得抽嘅時候,可以一炮中哂想要嘅限

幾好呀 有2隻限

試下囉 我都想抽
課唔到 好煩

巴打咪當抖一抖,再重新出發,可能到有得抽嘅時候,可以一炮中哂想要嘅限

收到
技隊打NXXX最後完全係找死

可能我技術同人腳有問題

用極隊打唔贏nxxx

轉番超隊靠blue先過到
飯布係每1粒氣玉回3000血定係食幾多粒都係回得3000?

頂住!

主帳抽3次3送1 7個小號都各抽一次上pool
都冇係上pool出過ssr
終於中左力邪 好貴
藍石換buuhan定超*好呢

頂住!

主帳抽3次3送1 7個小號都各抽一次上pool
都冇係上pool出過ssr

別想巴,幫小號課5000yen拎ooo
抽得仲好過主號....雖然都係冇nxxx
感謝各位課金勇士!

可能我技術同人腳有問題

用極隊打唔贏nxxx

轉番超隊靠blue先過到

BLUE隊穩過,用左 1仙豆 2維斯

Blue隊其實點玩
我打左幾鋪超激3發覺好唔夠血,王一開技就要食豆
係咪要高潛先玩得?
救命 又送30石 準備比返笨大
今日黑開連刷野升技都升唔到 過兩日先抽
藍石換ooo 定品好? ooo潛1 品未有
速隊就齊腳d 應該升死一隊定分開投資好
3+1戰果,4SSR,天35,技破壞神,另外兩張無用
藍石換ooo 定品好? ooo潛1 品未有
速隊就齊腳d 應該升死一隊定分開投資好

換未持有啦

送30 石俾d 咁既野。。。

送30 石俾d 咁既野。。。

清主線抽多下有得送多下
大大感謝大家努力地課
老畀餵45好定nx好
終於中到金菲終於知有幾撚勁
老畀餵45好定nx好

邊隊齊d餵邊隻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞