[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(25) 新XXX之亂

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

今轉中左45,超一星龍同新邪念波,點排力隊好?
全部抽超pool, 冇人理極pool

抽左下十抽 好垃圾

有舊邪念波我會課石抽

即刻轉掛邪波表示對下pool既支持 ( 即係上pool食白果 )

其實都出新卡,呢D pool應該加埋抽3送1隻舊片,比人4突埋舊片.....

我都好想4突隻舊邪波

知神達開始
4個3+1
全部抽超pool, 冇人理極pool

抽左下十抽 好垃圾

有舊邪念波我會課石抽

即刻轉掛邪波表示對下pool既支持 ( 即係上pool食白果 )

其實都出新卡,呢D pool應該加埋抽3送1隻舊,比人4突埋舊.....

我都好想4突隻舊邪波
呢個卡池好抵屌...技神貓都中埋
差體布差限
差體布差限

技神貓有乜特別
[img]https://na.cx/i/5a016be.jpg[/mg]
知神達開始
4個3+1

收手啦中晒所有柱
再追唔抵

仲差知杜
差體布差限

技神貓有乜特別

冇特別 限定 可有可冇 我都忘記左佢
仆街bandie, 150石得兩隻天35比我突,咁繼續技隊
抽左兩下射曬落海
又要逼人課金
點解潛解唔可以學白貓咁,一野點幾粒
其實心思思想課10000yen抽
但小號咁樣死法,冇晒癮
但小號咁樣死法,冇晒癮

我已經課完10000
如果唔夠石3+1既話係咪都照抽超pool?
樓上好多歐洲人
但小號咁樣死法,冇晒癮

小小地算 今個pool真係 阿樂up
但小號咁樣死法,冇晒癮

小小地算 今個pool真係 阿樂up

唉,收工返去課10000yen
抽超pool 3+1先啦咁
香港有冇日版app store card 買?
兩抽十抽,中咗天35,重追唔追好
屌你老母,已經抽野抽得衰,轉過頭比公司抄撚埋,今日真係黑撚過墨斗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞