[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(25) 新XXX之亂

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Lm
有咩方法可以有效刷錢
又用晒

係咁升嘢咩?做咩咁易用哂

昇左10技知杜
又昇左10技體布
宜家又昇緊10技知細布 (已昇到7技)

淨係呢度都用唔少錢.
有咩方法可以有效刷錢
又用晒

昇左10技知杜
又昇左10技體布

淨係呢度都用唔少錢.

星期六日刷 修羅 等gt出 刷夠兩億
Bamdie都幾仆街
先係打破左隻王每round只會出一次技既規定
之後封殺SL
跟著新拆包見到有埋防氣絕同防封技
1round狂出技+唔封得技+唔怕氣絕+冇得SL
諗起都扯
Bamdie都幾仆街
之後封殺SL
諗起都扯

出一堆3世代勁卡俾你地追
梗係要俾d高難度boss戰大家挑戰下la
笨大真係好撚戇鳩
仲未有資料
十足港女一樣,喺度吊人癮
笨大真係好撚戇鳩
仲未有資料

日本都就五點 仲想拖到幾時
笨大真係好撚戇鳩
仲未有資料

日本都就五點 仲想拖到幾時

4547果次係咪出之前果晚先出料,仲要凌晨開抽卡機 ?
有咩方法可以有效刷錢
又用晒

昇左10技知杜
又昇左10技體布

淨係呢度都用唔少錢.

知細布打咩升技?
未來杜物語
個比達章打極都唔出
未來杜同大杜章都夠哂
比達章仲係得10個
Bamdie都幾仆街
之後封殺SL
諗起都扯

其實幾好,追唔倒限唔會放太多心機落去

我都玩緊半棄game狀態,剩係清體、追下LR菲利悟空四突就算
NPLM
Bamdie都幾仆街
之後封殺SL
諗起都扯

我都玩緊半棄game狀態,剩係清體、追下LR菲利悟空四突就算

無新野 玩 真係。。。
Bamdie都幾仆街
之後封殺SL
諗起都扯

無新野 玩 真係。。。

新野出得咁密 小薯都冇得次次追
變相唔課仲開心
Bamdie都幾仆街
之後封殺SL
諗起都扯

無新野 玩 真係。。。

變相唔課仲開心

我都係只追有愛角色
LR 卡就焗pass 5xxx石追一隻我真係追唔起
NPLM
仲未有資料
冇得sl, 打強襲係咁俾佢出超必打死

開眼鏡

咩意思? 新功能可以知佢幾時出技?

開眼鏡

新道具

開眼鏡

新道具

this? 慘 淨係睇, 睇完又要用阿婆, 位就得4 個

開眼鏡

新道具

this? 慘 淨係睇, 睇完又要用阿婆, 位就得4 個

仲要用完10個就冇
主線好似唔識出
唔知莊子果關識唔識跌
出現了
有料 邪波極力120
Bamdie都幾仆街
之後封殺SL
諗起都扯

無新野 玩 真係。。。

變相唔課仲開心

我都係只追有愛角色
LR 卡就焗pass 5xxx石追一隻我真係追唔起

我都係出隻速M LR之後開始Hea玩

平日唔係唔課嘅,不過係咁5400石玩法,自問無咁嘅財力去追真限

都係每日輕輕鬆鬆清下體就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞