[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(25) 新XXX之亂

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
屌你老母,已經抽野抽得衰,轉過頭比公司抄撚埋,今日真係黑撚過墨斗

屌你老母,已經抽野抽得衰,轉過頭比公司抄撚埋,今日真係黑撚過墨斗

咁大鑊

巴打加油,我上次連續係公司奶咗兩鑊勁野,返屋企一抽中咗47

咁大鑊

cut人定爆大鑊比人炒
blue隊冇xxx會唔會差好遠?

今轉中左45,超一星龍同新邪念波,點排力隊好?

咁大鑊

cut人定爆大鑊比人炒

係咪抽野被人見到儲夠warning炒
點解唔同時開老界POOL

5月1先開

咁大鑊

cut人定爆大鑊比人炒

唔會上司抽唔到見到巴打抽中掛
仆街bandie 150石 0ssr

咁灰巴打?

40抽0ssr ?

咁大鑊

cut人定爆大鑊比人炒

唔會上司抽唔到見到巴打抽中掛

中條撚毛,抽到成手屎 試用期緊,尋日東廊塞車遲左10分鐘,今日請左日sick leave,頭先收到電話打黎叫我下星期唔使返
愁雲慘霧
屌 想追多隻45突都咁撚難
抽多150石 一隻都無
total 750石
要留50抽老界

40抽0ssr ?

係 正仆街

咁組ok?

40抽0ssr ?

係 正仆街

我上面120抽都冇ssr啦
NXXX好難打

用速隊比隻排骨玩死
要食豆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞