有冇巴/絲打聽開東方同人音樂

382 回覆
11 Like 3 Dislike
CP又真係乜都唔講,好似日本果邊自己講晒咁
如果雙方冇共識日方點會出宣傳?咁大個活動唔會係主辦自己FF可以來香港搞掛
有冇巴打鍾意foxtail grass studio?
PUSH
兩隻CD終於到手
不過FD都係買唔到最新嗰隻
PUSH
兩隻CD終於到手

好快,我仲要等
PUSH
兩隻CD終於到手

好快,我仲要等

btw,我買到例大果隻
PUSH
兩隻CD終於到手

好快,我仲要等

btw,我買到例大果隻

FD呢次真係快咗,我以為要去到下個月先去佢度找
例大嗰隻我禮拜日飛日本去秋記搵埋
PUSH
兩隻CD終於到手

好快,我仲要等

btw,我買到例大果隻

呢個團都出台灣例大
到時執下d舊碟
PUSH
兩隻CD終於到手

好快,我仲要等

btw,我買到例大果隻

呢個團都出台灣例大
到時執下d舊碟

見佢好似第一次出台灣例大
push
禮拜日就係台灣例大啦
等到好心急
push
禮拜日就係台灣例大啦
等到好心急

今日去Melon Books淨搵到M3隻CD
佢妖夢封面嗰隻應該擺例大祭,巴打祝好運
東方EDM
Spacelectro

仲有冇其他好似呢類咁可以介紹下
push
禮拜日就係台灣例大啦
等到好心急

果隻fd買左
好緊張,24朝就飛
有聽過下東方同人音樂
想問下點入坑好
有聽過下東方同人音樂
想問下點入坑好

音樂繼續聽
試下接觸下正作彈幕game
打唔好飛機既就了解下設定同角色
花たん-椿

巴打試聽完覺得點
可否一戰

花碳出品,必屬佳品

Agger
佢啲歌係大路啲,但百聽不厭

前幾日live個簽售會偷跑左椿第一首歌嘅full ver.

畢竟呢隻碟佢係開新團搞嘛,有d疑惑姐

佢今日開左生放送播新歌,應該會有人upload,可以去聽下

http://www.bilibili.com/video/av10313547/
呢個?

呢個係其中一首

首 鬼願抄 無想の境界 同 桜神御詠歌 都好好聽
push
禮拜日就係台灣例大啦
等到好心急

果隻fd買左
好緊張,24朝就飛

佢例大祭出埋守國語唱既CD,雖然國語冇咁標準,但好有誠意,好想去例大祭掃CD
有聽過下東方同人音樂
想問下點入坑好

音樂繼續聽
試下接觸下正作彈幕game
打唔好飛機既就了解下設定同角色

得閒可以先係youtube搵下呢個post提到嗰啲組織既歌先
再慢慢搵自己鐘意既組織歌
有機會去日本可以直接去Melon Books嗰啲地方睇下啲同人CD,嗰度都可以慢慢搵自己鐘意既組織
花たん-椿

巴打試聽完覺得點
可否一戰

花碳出品,必屬佳品

Agger
佢啲歌係大路啲,但百聽不厭

前幾日live個簽售會偷跑左椿第一首歌嘅full ver.

畢竟呢隻碟佢係開新團搞嘛,有d疑惑姐

佢今日開左生放送播新歌,應該會有人upload,可以去聽下

http://www.bilibili.com/video/av10313547/
呢個?

呢個係其中一首

首 鬼願抄 無想の境界 同 桜神御詠歌 都好好聽

push
禮拜日就係台灣例大啦
等到好心急

果隻fd買左
好緊張,24朝就飛

佢例大祭出埋守國語唱既CD,雖然國語冇咁標準,但好有誠意,好想去例大祭掃CD

我一定買
push
禮拜日就係台灣例大啦
等到好心急

果隻fd買左
好緊張,24朝就飛

我一定買

宜家仲係日本,去唔到
我等下次搵FD搞返黎
太累,返左香港先update戰況
歌謠祭好癲,主辨臨時拉左岸田,A-ONE黎表演
ISOYS同Mario果時玩得好喪
全場high爆,但打call打到周身痛,叫到喉嚨沙曬

當日朝好早就去排
入到去就不停掃碟
基本上一隻album賣300NT,平到笑
Crest舊碟賣200NT,3隻500NT(狂掃

フーリンキャットマーク隻台灣single免費,順手執舊碟,擺檔既係arrange谷高同C91隻碟主唱鳴紗 ,呢檔我買碟果時谷高不停計錯數

另外官方果邊買既福袋(?)好佛心,賣300NT入面有呢d

p.s. 本身係冇講過有件tee(L size)同膠海報的

官方紀念鳳梨酥[一盒八件] 原價300NT(開場果時賣200NT)

finally,小弟當日戰果

之後我又行多轉入左幾隻碟冇係相度
最最最最重要係我唔記得搵佢地攞簽名
點解德國你唔係台灣買哂
我呢邊買貴d喎

有兩隻你月頭都買左
本身都唔知佢地會賣咁平
太累,返左香港先update戰況
歌謠祭好癲,主辨臨時拉左岸田,A-ONE黎表演
ISOYS同Mario果時玩得好喪
全場high爆,但打call打到周身痛,叫到喉嚨沙曬

當日朝好早就去排
入到去就不停掃碟
基本上一隻album賣300NT,平到笑
Crest舊碟賣200NT,3隻500NT(狂掃

フーリンキャットマーク隻台灣single免費,順手執舊碟,擺檔既係arrange谷高同C91隻碟主唱鳴紗 ,呢檔我買碟果時谷高不停計錯數

另外官方果邊買既福袋(?)好佛心,賣300NT入面有呢d

p.s. 本身係冇講過有件tee(L size)同膠海報的

官方紀念鳳梨酥[一盒八件] 原價300NT(開場果時賣200NT)

finally,小弟當日戰果

之後我又行多轉入左幾隻碟冇係相度
最最最最重要係我唔記得搵佢地攞簽名

正呀
好葡萄
以前儲左勁多東方系mp3,個硬碟香左無晒。

近期覺得依幾隻ok,特別係黑雲姐姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞