有冇巴/絲打聽開東方同人音樂

382 回覆
11 Like 3 Dislike
香港可以點買碟?
利申乜鳩都唔識

搵人會場代購或者自己留意組織twitter上melon books之類既通販買
不過黎緊CP04好似有埋例大祭既話就可以係親自去買,上次CP03幽閉同TAMusic黎真係卑咗好大個機會去買,嗰陣一野買咗幽閉隻CD間拿簽名同握手,爽死鳥
利申 兩樣都有
聽開幽閉
https://www.youtube.com/watch?v=ovo5-un70tw
渋谷系淨係聽過呢首

呢首就係フーリンキャットマーク上次Comiket出既CD其中一首歌

好似個社團就係因為呢隻出曬名

我都因為呢首開始聽佢地啲歌
幫幽閉同TAM佢地搞show先開始聽佢地啲音樂,不過睇佢地live係正嘅
聽開幽閉
https://www.youtube.com/watch?v=ovo5-un70tw
渋谷系淨係聽過呢首

呢首就係フーリンキャットマーク上次Comiket出既CD其中一首歌

好似個社團就係因為呢隻出曬名

我都因為呢首開始聽佢地啲歌

通常個生態都係某社團靠一首歌+好既pv彈起
當然仲有更多社團係彈唔起
C-CLAYS
小峠舞 我老婆
幽閉fans
凋叶棕

我只係聽呢個
IOSYS
Felt 舞花
樓上個名
文文正喲
樓上個名
文文正喲

文文既fans係會叫囂「\射命丸/」架
凋叶棕

我只係聽呢個

咁我都會聽幽閉果d 但係特別鍾意依個
香港可以點買碟?
利申乜鳩都唔識

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8u-99fb_KfUdTzGrnzPKF9nLvKH6nBsNk-KkeckASnq9lAQ/viewform?c=0&w=1 睇下幫唔幫到你

老文開始拉客
凋叶棕

我只係聽呢個

歌詞太正
幫幽閉同TAM佢地搞show先開始聽佢地啲音樂,不過睇佢地live係正嘅

上年
Hidden Agenda

上年
Hidden Agenda

hi
凋叶棕

我只係聽呢個

歌詞太正

編曲又好多完化仲要一腳踢
其他社團同唔到佢比
凋叶棕

我只係聽呢個

歌詞太正

編曲又好多完化仲要一腳踢當然唔包唱啦
其他社團同唔到佢比
留個名
凋叶棕

我只係聽呢個

歌詞太正

編曲又好多完化仲要一腳踢當然唔包唱啦
其他社團同唔到佢比

同好你地好
話時話,五月七又例大祭
又係買碟嘅時候
無留意,邊d好聽就聽

Same
話時話,五月七又例大祭
又係買碟嘅時候

日本event黃金週,彈藥已ready
香港可以點買碟?
利申乜鳩都唔識

搵人會場代購或者自己留意組織twitter上melon books之類既通販買
不過黎緊CP04好似有埋例大祭既話就可以係親自去買,上次CP03幽閉同TAMusic黎真係卑咗好大個機會去買,嗰陣一野買咗幽閉隻CD間拿簽名同握手,爽死鳥
利申 兩樣都有

巴打我都有
果陣大會賣簽名板買左塊比佢地簽左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞