有冇巴/絲打聽開東方同人音樂

382 回覆
11 Like 3 Dislike
之前搞左幾屆既同人音樂祭好似冇左

有呢回事?

重有搞咩
尼兩年上網都搵唔到資料

好耐之前係九展搞過一兩次東方樂祭,最近一次係HA....
Kaztora編既曲又係好正
有自創部份而且旋律好活潑
猶其係首言葉の花,真係冇得輸
主要係活躍於Liz triangle同森羅萬象兩個團

Liz tri解散左啦
之前RG好似見到yonder voice個攤
好興奮,不過香港好似無乜人識

強國社團,好耐啦
應該話東方係香港無乜人識

東方沒落

一直過氣

首花月夜超正覺得瑤山白靈把聲好fit西瓜
話時話有冇人有backup JxL d片

有呢回事?

重有搞咩
尼兩年上網都搵唔到資料

HA果次我有份搞嘅,之前應該係另一個主辦。
之前RG好似見到yonder voice個攤
好興奮,不過香港好似無乜人識

強國社團,好耐啦
應該話東方係香港無乜人識

東方沒落

一直過氣

首花月夜超正覺得瑤山白靈把聲好fit西瓜
話時話有冇人有backup JxL d片

有呢回事?

重有搞咩
尼兩年上網都搵唔到資料

但有冇話點解依家唔搞

有呢回事?

重有搞咩
尼兩年上網都搵唔到資料

但有冇話點解依家唔搞

要同日本方面計數,香港方面都要搵場,條數都幾甘架
打maimai成日聽
Digital wing/Halozy

有呢回事?

重有搞咩
尼兩年上網都搵唔到資料

但有冇話點解依家唔搞

都估到
上次去都好多空位

有呢回事?

重有搞咩
尼兩年上網都搵唔到資料

但有冇話點解依家唔搞

都估到
上次去都好多空位

未計香港好難搵到更多搞event既靚場地
土地問題

有呢回事?

重有搞咩
尼兩年上網都搵唔到資料

但有冇話點解依家唔搞

都估到
上次去都好多空位

未計香港好難搵到更多搞event既靚場地
土地問題

其實你睇睇HA就知啦
等緊聽日 MM+neets 既第二回
push

各位今次例大祭會出幾多血
push

有巴打同好肯push返上黎真係好感動

呢次應該入返フーリンキャットマーク新CD同上次Comiket既CD就算,因為繪師100嗰度買大咗唔夠彈藥
push

呢次應該入返フーリンキャットマーク新CD同上次Comiket既CD就算,因為繪師100嗰度買大咗唔夠彈藥

見到有M3既新CD,但佢地例大果隻仲未公布
push

我見佢地twitter都係賣返同一隻wo
按道理趕event都趕唔切一次出兩隻啦
push

但係官網話會出第二隻喎,仲要出埋title唔好走數啦
push

但係官網話會出第二隻喎,仲要出埋title唔好走數啦

睇下到時例大祭係點啦,佢有新CD既話應該出埋個封面
Soundholic
曉records
Felt
発熱巫女~す最近兩隻碟又回復返原本風格
不過之前果幾隻舞曲風其實唔錯,就係唔襟聽
発熱巫女~す最近兩隻碟又回復返原本風格
不過之前果幾隻舞曲風其實唔錯,就係唔襟聽

求share link聽埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞