有冇巴/絲打聽開東方同人音樂

382 回覆
11 Like 3 Dislike
Digital wing/Halozy

識貨,兩個團啲快歌都幾正下
発熱巫女~す最近兩隻碟又回復返原本風格
不過之前果幾隻舞曲風其實唔錯,就係唔襟聽

求share link聽埋

download link?

youtube or download 都ok

YouTube 打團名search 咪一堆

突然醒起傻撚咗sorry
咁有冇對上嗰兩隻碟曲目/名?

我講既上兩隻係co1既twice,同埋今次果隻

我講既上兩隻係c91既twice,同埋今次果隻

我講既上兩隻係co1既twice,同埋今次果隻

一陣返工搵下,多謝巴打
push
今次例大都有好多碟要買,點樣省錢去台灣例大

杯麵生活

杯麵生活

睇黎就要係咁
http://doujinstyle.com/

dl還dl,請支持正版

dl還dl,請支持正版

咩黎的

dl還dl,請支持正版

咩黎的

呢層當然,買係對人地組織既一個支持
btw,好地方
花たん-椿
每日一push
花たん-椿

巴打試聽完覺得點
可否一戰
push

各位今次例大祭會出幾多血

有巴打同好肯push返上黎真係好感動

呢次應該入返フーリンキャットマーク新CD同上次Comiket既CD就算,因為繪師100嗰度買大咗唔夠彈藥

見到有M3既新CD,但佢地例大果隻仲未公布

我見佢地twitter都係賣返同一隻wo
按道理趕event都趕唔切一次出兩隻啦

但係官網話會出第二隻喎,仲要出埋title唔好走數啦

睇下到時例大祭係點啦,佢有新CD既話應該出埋個封面

https://twitter.com/markyataka/status/857217845964427265
新碟既消息
佢官網好似仲未更新呢個消息
push

各位今次例大祭會出幾多血

有巴打同好肯push返上黎真係好感動

呢次應該入返フーリンキャットマーク新CD同上次Comiket既CD就算,因為繪師100嗰度買大咗唔夠彈藥

見到有M3既新CD,但佢地例大果隻仲未公布

我見佢地twitter都係賣返同一隻wo
按道理趕event都趕唔切一次出兩隻啦

但係官網話會出第二隻喎,仲要出埋title唔好走數啦

睇下到時例大祭係點啦,佢有新CD既話應該出埋個封面

https://twitter.com/markyataka/status/857217845964427265
新碟既消息
佢官網好似仲未更新呢個消息

twitter公佈咗就得啦
即刻同FD加單先
花たん-椿

巴打試聽完覺得點
可否一戰

花碳出品,必屬佳品
花たん-椿

巴打試聽完覺得點
可否一戰

花碳出品,必屬佳品

Agger
佢啲歌係大路啲,但百聽不厭
花たん-椿

巴打試聽完覺得點
可否一戰

花碳出品,必屬佳品

Agger

前幾日live個簽售會偷跑左椿第一首歌嘅full ver.
花たん-椿

巴打試聽完覺得點
可否一戰

花碳出品,必屬佳品

Agger

畢竟呢隻碟佢係開新
花たん-椿

巴打試聽完覺得點
可否一戰

花碳出品,必屬佳品

Agger

畢竟呢隻碟佢係開新團搞嘛,有d疑惑姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞