[I/N] 棒球明星夢 (2) - 公廁紫羅蘭

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
試過pvp連打既機會都無
去到第十局輸緊11-0先有得手動
運氣game 無特訓無! 點升
終於練到兩隻b人

btw打左會戰
我練投見能力夠,技點唔夠,用左兩次金道具20%折
佢先連技點特訓都唔出,哭能左

紫道具其實都算夠用,我接近次次都用都未用哂
就無又抽教練升5星藍轉換開箱又出幾個

用落紫既時程變更同7週4次行動仲好用過紅道具
岩岩升到2000戰
我之前諗住全隊A0就差唔多隊伍評級有A,原來差咁遠,成幾萬分
A0升A2先加2000,仲要卡住勁難升
都唔知幾時先上到A,想睇下博士做金要幾多料
整打手有一隊夠勁都上到
放後備屈戰力 我見好多人都係咁
頭先練投,用左金道具技能8折,一開波就係咁輸,fail左兩個困難任無左400點技
評價低又無錢買裝
最後都好彩出到A3
琴晚另一隻meet晒困難任都係A4咋
冇角到咁練cp位
寧願唔要心境
好用,但係左投
做哂60隻訓練先定推左第一章圖先
可以邊做邊推既 練完用得著就用
課左啲金同算係比較好彩,依家打手教練都傳說,投手就咁樣

我見bingo中間果個係咪要紅角3星
唔係 係教練技能要3星以上 同埋個球員要學到佢招技
招教練技係咪要食自己到3星再俾球員學
唔係 用膠囊 紫角三技都做到任
有更新 出新角新圖
《棒球明星夢》📣 9/9更新活動預告 📣

⚾⚾⚾九月第二波更新內容即將登場⚾⚾⚾

📍更新內容如下:

1.新增上市紀念簽到簿
➤活動期間:2020/9/9(三)更新後~9/30(三) 22:59
➤活動內容:
9天期間登入的話,就可以獲得5000個鑽石
不要錯過連續和累積登入獎勵!

2.新增熱血高校培育劇情(國夫聯名)
※ 新增熱血高校挑戰任務(發送制服/徽章)
※ 新增熱血高校成就

3.超級明星聯盟及每日競賽新增櫻花棒球場(熱血高校球場)
國夫活動任務 '阿力和美佐子的高校傳說'
※ 將進行可以獲得美佐子培訓教練聘請券和阿力培訓教練時裝的活動任務
➤進行時間:2020/9/9(三)更新後 ~ 9/22(二)22:59
➤活動內容
-完成6個任務時,發送阿力培訓教練時裝
-完成10個任務時,發送美佐子培訓教練聘請券(超級明星)

4.新增2個全新培訓教練
➤ 美佐子 (超級明星/SP)
➤ 京子 (超級明星/2B)

5.新增聯名機率UP活動
➤進行時間:2020/9/9(三)更新後 ~ 9/22(二)23:59
對象培訓教練:美佐子(超級明星/SP)、京子(超級明星/CF)
※活動注意事項
活動只能透過鑽石參加
-透過活動獲得超級明星培訓教練時,只能獲得[美佐子]和[京子]培訓教練
<包含保證入手的超級明星等級計量條>
-活動結束後,聯名的培訓教練將不會新增至[高級聘請]和[培訓教練聘請券]之中
<聯名的培訓教練無法透過[交易]或[合成基因]取得>

6.新增2種全新時裝
➤國夫-河之城(高級販售)
➤阿力-河之城(※需透過「阿力和美佐子的高校傳說」活動任務獎勵獲得)

7.標示培訓教練使用率順序
※我的球員中依照各球團,劇情/位置/球員 顯示各等級的使用率排名

9.環境設定中增加「守備2倍速功能」
現在遊戲中只會顯示於守備畫面的功能,新增至環境設定- 操作選單中ON/OFF功能

10.新增我的球員快速進行功能
可以縮短手動進行我的球員的比賽時間

※比賽開始畫面中,新增快速進行的選擇欄位
※模擬進行時,不會標示球員紀錄,只會顯示分數。只會在可操作球員時停止。
※快速進行時,無法使用倍速功能

11.改善制服套裝顯示說明
例:沒有選擇制服套裝時將顯示「沒有可選擇的制服套裝」提示

12.俱樂部聯盟其他改善

俱樂部聯盟獎勵可領取期限修正為用紅色顯示
修正俱樂部聯盟中,對方的超級明星徽章BUFF未套用的問題
調整俱樂部聯盟賽季勝敗分數的平衡
改善佔領對方陣營時的特效
改善週日23點~02點無法進行出席簽到問題
改善休息期間時會顯示的提示問題

13.新增比較戰力後可以快速前往球場的功能

14.改善挑戰任務圖示
修正為挑戰任務圖示下方會顯示「挑戰任務」文字及顯示等級
修正為全部挑戰任務完成時,顯示「完成所有任務!」
> 目前版本(13.2.2)顯示為「正在進行實戰階段」

15.改善於銀河盃未獲得點數時,顯示介面標記

16.修正商品價格未正常顯示的問題
※無法從HIVE接收到商品價格時,修正為顯示「接受數據中」

17.變更我的球員週數的型式為 1 Week → Week 1
屌,原來係呢個
個更新唔係琴日先討論完咩
但時間我唔記得幾點
好唔好等埋佢改版先鑽抽熱血
佢套衫幾靚
金山座聖鬥士?

姐係依家留定石?
件衫叫龍之盔甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞