[I/N] 棒球明星夢 (2) - 公廁紫羅蘭

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
試過拒絕左 趕唔切開事件學技 最後冇技
貝絲安潔兒
有翼有頭環果隻
想請問下d 球員係咪要一個一個係"我的球員"度訓練出黎?
係 逐隻練
唔該晒,咁我想問..其實d球員係咪都係一樣架一開始,練得勁唔勁係睇個教練?
係 隻驚玩法係抽同升勁教練去練勁D球員
唔該晒...因為我重捉摸緊,唔係好知個方向

努力爬緊文
咁我應該練邊個位置先? 應該基於d咩去決定呢?
玩左幾日
我覺得隻game係要無止境咁抽先勁到
只係差在唔知會有咩抽人活動所以先留石
如果唔係根本唔洗點留
20抽保底傳說中左國夫,起唔起手好?
我覺得可以開先
前期送幾多抽下
可以玩多幾十抽抽偶像機睇睇

同埋有呢兩隻超級明星,但推薦好似唔見佢地
你先20抽玩住先
國夫我覺得技能好同埋投手勁都減少到失分
就算紅角得一兩隻都唔夠
我依家都要搭幾隻突滿紫角先多5到7招技max
明白 ! 咁我玩住先 ! 唔該晒

Pass果套衫都幾靚
會員 #52939 地剷霸權
好大機會係支那打手嚟,佢力推支那驚

(I/A) Eve Echoes 真正既星戰開波啦
https://lih.kg/2171686
睇你抽到咩角色而定
因為每個位都好重要
自己有咩金紅紫岩位咪練囉 隻驚玩完前面幾個mode 各2次應該點都摸索到個玩法架啦
放左比另一位巴打喇
係咪盡量教練同個球員要岩位?
係 前期無錯
到後面就 你可以當左123B 叫一個細gp 左中右外野手 又一個細gp 咁 佢地D技通常都可以共通互用 而一定要岩哂成個位最重要既就係果個位置既心境
例如一壘手的心境 你疊得到5LV 佢既加成係加200 加好多咁 但呢D到你升得到成隊球隊上C呀B呀先慢慢研究都未遲
明白! 我依家大概都係一隻一隻球員練住先?
一開頭鳩練得啦,你D教練未齊又未升LV
每個MODE頭20隻都可以鳩練
之後拎哂成就抽哂鑽石抽哂人先認真練啦

能力s技能c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞