[I/N] 棒球明星夢 (2) - 公廁紫羅蘭

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

無金平民比你參考下
其實C級黎講 你砌到佢個3個5LV 技能要求 + 能力值達標就一定C以上架啦 都係要睇返你自己有咩人黎砌 投手既話唔好太介懷一定要砌心境 因為投手教練少好多 投手你用高階練左既睇下湊唔湊到3招5LV技先
其實要睇返自己有乜黎砌 你講完呢隊係平民但我到而家都未抽到熊貓咁都抄唔到功課
呢隻驚授人以魚不如授人以漁 教佢地點自己執隊好過啦
熊貓真係好難中 我咁耐都係中過一次
靠你授漁啦巴打
睇黎要搵人PIN睇技個頁
再叫佢地自己睇人砌MAX技先得
去圖鑑睇
最衰圖鑑無得sort技
砌得好頭痛

會唔會成功挑戰199
國夫無得用10+1卷
而家卡住兩包都唔用住
佛心益智GAME
考埋你記憶力
A+B 出A2
5招max技,可惜心境淨係砌到4
因為想中隻SP國夫先
過左第一星期掘左好多鑽怕之後無咩資源再抽返熱血
又唔中 177/200了
我挑戰左195
有小小
大家好,小弟近呢幾日開左個discord群專門黎傾呢隻驚
有興趣加入/怕有問題冇人即時答到歡迎加入(最好書面語,因為入面唔止香港人好似係) :https://discord.gg/SBkfGy

另外小弟最近夜晚都會係twitch直播呢隻驚 如果升緊人仔不防入黎吹下水
https://www.twitch.tv/iamkwankwan
玩左3次都唔見佢個波
不如統計下大家有幾多抽同幾多金角
會變左哂命POST
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞