科大討論區(8)- REG科好開心

1001 回覆
9 Like 13 Dislike
利申: pre reg 15cred: 一個星期上2日堂
自己想reg一科cc都reg唔到 要waitlist
下個SEM再努力啦
HUMA可以REG Dechao Li d course, 語言學
佢d course唔洗寫文present
quiz/assignment/final only
grade又幾靚, mean B/B+

我讀過HUMA3030 唔算熱門COURSE, 下個SEM應該有
內容都算幾有趣
其中有3CRED係FYP, 另外3cred 係fyp lang
想問啲isom lab 排10個之內有冇機
屌你老母
負評bot已出沒
冇讀dse econ報1440會唔會好chur?
Phys1003都爛?
冇用嫁wo, 個system會skip咗你
不過呃到人
少少啦
佢有違反人性嘅pop up quiz
你條撚樣成日改名做咩
鬼佬個教法又唔會話好chur
佢係一星期2堂
一堂教野 另一堂講上個星期比嘅exercise嘅答案
所以教嘅內容相對其他course少

另外
exercise(assignment)唔洗做岩, 是但做咗就得 寫果題唔識做都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞