科大討論區(8)- REG科好開心

1001 回覆
9 Like 13 Dislike
估唔到Add drop period就有功課,冇做到份mini assignment,冇左1分
話時話all in final定考埋midterm 好
我諗住考埋midterm 好似安全啲
[url]有冇人讀過comp4901N可以分享下[/url]
想問下有冇D地方係有唔同學生post自己section既lecture notes上去依家math1013跟Yuan Cai真係命都冇想睇下 lam tax kin 既notes
個人認為Math1013買textbook睇最好
雖然好厚
可以online download果本 ”calculus"?
447頁
No, James stewart嗰本
千幾頁
不過1013既淨係頭嗰三百幾頁
買完呢本書可以解決埋1014同2011
淨係睇呢本野
走晒堂
全部A range
cls 1404頁
1014 online exam靠佢個幾版table of integrals先A到
好正常
佢cover左三個course既野
Cai Yuan好撚廢
已選擇自修走堂
不過重點係本野易明
同埋幾多圖,冇乜一堆不知名symbol
適合我呢啲入門新手,容易消化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞