科大討論區(8)- REG科好開心

1001 回覆
9 Like 13 Dislike
你地慢慢waiting啦
Lm
From 上個post#107 段水流大師兄
lm
反對
SOSC1440佢(鬼佬)考嘅野係幾淺
讀過dse econ基本上唔洗讀

最後係鬥小心鬥速度 多過理解
加開quota有一個問題: quota愈多, ust比prof派嘅a range愈細

聽某個PROF講:
60人以下可以30-40%
150人以下25%好似最盡
之後 15%
好彩啱啱手速夠快
如果唔係依家要同你地一齊wait
你上個POST咁撚串 屌晒我地老母, 依家要還啦

屌樓主老母條隊, 隊頭:ust 隊尾:長洲
唔講得
上個sem講完 比人認到 痴撚線
isom2010 lab乜鳩咁少quota
YEAR1 冇PRE REG 應該全部可以直接quit u, 唔夠credit
year 1 咩都唔知
又想知有乜靚龜course reg
可以睇下UST 清算師嘅網站
https://ust.space/review

不過冇你地份架啦
咪屈啦
我咁都叫串

HUMA1000幾靚GRADE嫁 其實
UST嚟講
下個sem學下整定back up plan啦
依家真係幫你唔到
幾多back up plan 都無用
year3 elec1010都要wait
huma又一早無曬
SOSC1000 level仲有d野可以揀下嘅
huma就去 enjoy下classical music啦
S&T大把選擇
平時呢到都冇咩聲氣,一到reg科呢幾日,今日訓醒就已經推到爆咗開新post
科大人真愛讀書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞