有無人喺U of Hull / Sheffield / Swansea讀緊 or grad咗?

1001 回覆
6 Like 68 Dislike
推一推
鬥弱智佢贏
笠水狗放低負皮就走?
谷住谷住小撚心谷到中風
個柒頭皮當正全連登得佢一個人有u讀咁
淨係波台都大撚把人高學歷過佢啦
本來都諗住幫台主 但係見台主咁撚串就不了
唔知以為佢讀咩神科咁柒巴閉
呢d咪叫井底囉 佢成日以為自己勁撚過晒波台班人架
波台04年班人鳩up到依家上撚晒岸啦已經
條笠水狗比盡00年出世
早排先起撚左佢底 佢仲可以揸住張學生證去拎學生優惠就知佢細蚊仔
人地上連登鳩up冇後果講咩都得
由其波台班假膠出晒名 佢就下下認真 又唔敢認係自己 又要話同fd share ac 佢呢d性格撚有fd咩
上次已經同左你條笠水狗講左追蹤左你
你以後開咩po我都會入黎搞事唔撚比你認真討論
有本事就block撚左我啦
睇死你咪又係抵唔撚到頸
條撚蛋以為自己有得去exchange 就人中之龍

讀大學求其搵個人都去過exchange 啦屌
留負皮之後走人
好嬲好嬲
屌你老母之前又聲大大話開po一定要覆人 因為係責任
依家去撚左邊呀
做左流浪狗
投考消防紋身問題
https://lih.kg/694730

Fail咗笠水
上面啲笠水狗仲未肯畀地址

約戰嘅要挑戰嗰個畀地址 波台狗水皮到
等得我好辛苦?
見班傻閪波台狗係咁推就知好嬲好嬲
推咗咁多點知都係無地址 事實證明鏝狗一貫發揮 笠水
補充

無考然後開po問

用個波台傻閪嘅logic我所有post都係鳩up
問下就係去考
你真係冇撚腦
地乜撚野址

隻抽求其約個地方出去等咪得

不過講咩吖

你條流浪閪都係笠水架啦

定係要我教你點買相機呀Dee Dee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞