有無人喺U of Hull / Sheffield / Swansea讀緊 or grad咗?

1001 回覆
6 Like 68 Dislike
佢被害妄想症
有屌牛癖嘅人好意思指人哋有妄想症
佢早排買波輸到仆街而家對鏝區嘅人好敏感唔知佢食藥有冇用
笠水狗呢
畀地址未啊 又係淨係識cm 鳩up 消防局地址呢?
其實佢fail咗個試仲入得消防局?
Wifi connection兄就真係食藥都無撚用

咁撚豬
要揀黎覆咁撚肉酸
我問你你又問返我
比撚完一陣又話假地址笠水
又要驚又要覆 做男人做到你咁撚樣
現實世界應該都係條失敗撚 唔怪得要周圍留tg識女
樓豬:好嬲好嬲
上個網都唔敢認係自己就知佢份人懦弱啦
扮撚晒野又要話個ac share用
明明自己係獌又唔敢認
消防試唔合格嘅「準消防員」喺消防局約戰 但係叫我畀地址 撚知你考唔到嗰間係邊間消防局

同個水塘傻閪一樣一叫畀地址就笠水
由頭到尾得你話消防局
一話約就成隻狗咁得一句問返人拎地址
一叫比地址就笠水
學條傻閪既logic
佢又敗走 笠水
主動約戰嗰個人唔提供擂台 仲叫唔叫約戰?定係弱智?

問你考到消防未又唔敢答 Fail咪fail又要扮係 「消防員」喎

同波台啲asshole仔當自己係嗰間u嘅degree學生有咩分別
上面啲問題問咗十世仲未有人答到 唔知邊個淆底笠水啦波台傻閪們
冇考點fail冇人話過我係消記一直得你成個傻閪咁起完底係到up消防員消防局
人地比完地址你又驚到潛幾日水發現比人用假地址撚狗就沖出黎搶口而家就埋你地點叫你比又推三推四tg又係假,又話ac同人share,我係你真係縮返入老母個閪到咪撚出黎獻世
講就凶狠做就碌撚
放低個真tg話比人聽你唔係笠水狗囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞