有無人喺U of Hull / Sheffield / Swansea讀緊 or grad咗?

1001 回覆
6 Like 68 Dislike
此post所有波台仔只係識hit and run

成條共產咀仔咁
書都未撚讀完 毛都未撚出齊
爬文啦傻閪
[member]Sheffield reputation 都ok 嘅但Sheffield 最正係隔離Peak District,即使武肺少飛機仲去附近可以參觀estates, 行山、郊遊,滿足都市生活同大自然感受,交通算方便。Swansea 近海,但幾遠下。Hull 就唔好啦[member]
扮乜撚shared acc吖豬閪
係你就認左佢啦學生哥
Thanks ching
傻閪你信唔信唔影響我
Btw ching係uk讀書too?
你扮乜撚有書讀呀笠水狗
唔影響你係一條扮野笠水狗嘅事實囉
學咩人讀大學吖你
地址? 又笠水?
揸外國passport又唔係未試過喺外國住要connection我叫daddy揼錢比我讀咪得再唔係咪同daddy去見多幾個客邊似得你呢d窮撚傻閪要上黎問黎問去 女又溝唔到多件我係你見到人生咁失敗不如重練好過反正你呢挺賤民都係等死
呢個po唔再回弱智波台仔

咁撚智障嚇親啲有學識嘅人
去sheffield啦 係russell group呀嘛
同埋三間最勁應該係sheffield , 都有啲hker 喺嗰到讀
人地去exchange係要拎connection 你睇下邊間u嘅wifi收得好d先啱 呢d資訊佢唔啱
Connection走去譯wifi 埋大仔笑你都廢事 波台狗啲英文咪獻醜啦
唔該ching!

你係uk讀緊?
唔係呀 之前有諗過去uk 讀所以都睇過
咁......我唔係好識喎
咪理個弱智
佢講笑咋嘛巴打唔洗咁大反應
條友喺到發咗好耐癲 ching可能啱啱入黎唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞