有無人喺U of Hull / Sheffield / Swansea讀緊 or grad咗?

1001 回覆
6 Like 68 Dislike
幫浪狗老母做宣傳,搞到伯母做到冇停手俾人屌到閪都爛
浪狗老母過左頭七未
上水未呀
浪狗又唔記得食藥呀?嬲撚到係咁用紅色大字炸我d舊post
但好彩你都癲唔晒,唔敢入嚟呢個post俾人撚
薄狗又唔記得食藥呀?嬲撚到係咁炸我d舊post
但好彩你都癲唔晒,唔敢入自己個個post俾人撚

紅色大字去左邊?你冇紅色大字個感覺好弱雞
IVE仔喺成個連登畀人笑

美股今日壞咗???
https://lih.kg/2301401

每日玩一玩你 晏啲先到薄狗
唔敢覆自己啲po感覺好弱雞

Btw 死窮撚
你老母做雞接客接左成個月今日終於畀零用錢你?
仲用緊RII要同人換SII 你老母連尿片錢唔撚肯俾你 傻閪窮撚就接埋一邊啦肉酸到
隔十幾日先識吠兩聲就即刻縮返入老母個臭閪度,咁撚廢嘅你
唔好怪樓豬
收到風樓豬個姑娘唔比佢玩手機先覆唔到
點知一畀部手機佢上連登就發撚晒癲又揼地又掟爛晒啲嘢,即刻沒收佢部電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞