[進入第二輪] NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (18)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Happy Konger
中到佢要專登開台講
你老死BB殺死比賽
佢剪ncaa啲片 中版權唔奇啦
nba片我記得係fair use
冇得開營利only
Por仔一定即刻叫trade me
防守者唔可以貼身守...你射術實勁左架
貼少少就犯規
香港差個色波嘅講5分鷹
聽日起身就笑柒班熱狗
以前射波唔貼你3分都係唔識入
先不論選秀
想知埋你點解會predict
1st pick換6th pick+Payton+法國仔
者係你點解認為Payton+法國仔 適合勇士先
留意番,兩個夾埋要14.1m
而你知勇士係要交稅的
者係老細要為兩人俾28.2m
FYI

因為Repeater Tax

所以應該唔止
字母果度呢⋯⋯字母下季都仲有一年約架,唔係FA,唔係佢話想去邊就去邊
拿知你會用AD做例,但想講完全唔同
字母係MVP,AD唔係
鹿係東決,鵝連PO都入唔到
湖人俾左ball IG hart 4th pick, 勇士俾到咩?
你list果堆垃圾咪玩啦好冇
又貴又廢,D pick既前景又唔係top pick(同船D pick冇得比,人地D pick係三年後,PG KL簽兩年約,佢地一走D pick potentially變top pick,你勇士d pick唔會)

trade係雙向架,唔知你點解會覺得鹿會agree deal
睇美帝的籃球就真係學到野啦
今年最尾trade到唔洗交Repeater Tax
下年應該重新計過
呢兩隻野冇自主進攻又冇三分要嚟托 同knick換最少換knox/dsj先叫有啲價值
6th pick選okoro即戰力幾勁都要養啦 何況條友進攻有排養 諗住okoro頂二姑係咪傻左
我只係列出其中一個可能
勇士最盡17.1MTrade Exception+~10Mpick
佢要補強係咪都會用到哩筆錢
係睇你覺得值唔值得為哩兩個人俾姐
所以我咪問你係咪覺得佢兩個值囉
問你換佢兩個既理據
希望你唔係岩價就鳩list
最尾嗰句係重點
我都唔覺得公馬會say yes
不過哩個係勇士可以offer 既biggest package
垃圾嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞