[進入第二輪] NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (18)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
多謝Ching既建議先

但今年Edwards Wiseman Ball都唔係話好大機會做到球星
只不過有潛力
攞早一年既 Reddish嚟都會做到狀元

Bazemore 嗰部分
5.7M再加上今年既人選
有啲咩更好選擇?

最後公鹿交易既前提係字母想去邊隊
我仲有整其他有機會1年字母都照博既球隊

有學到嘢
今年講緊公鹿係70勝Pace黎

就算今年拎唔到冠字母就要走?

走都好,仲要食你勇士d豬頭骨交Repeater Tax?
我諗有個幾大既分歧位喺我地對今年draft既認知

我就咁覺得
今年得Ball 同 Edwards係比較標青
但天花板嚟計Wiseman可以同佢哋並肩
但三個放落上年(已經算小年 除咗頭3)都唔會穩有頭4
甚至攞2018 佢哋三個都唔會有頭10

當然哩個只係我覺得
好多外國大少少既channel都唔夠膽斬釘截鐵咁講
(費時俾人過幾年鞭屍)
點解空哂都唔射?因為有更好既進攻選擇
點解空哂唔射都仲有更好既進攻選擇?因為佢冇信心入
At least 東岸champ
快,我ok
有luka仲可以trade埋mb
Ching 訓左成季?
字母去勇一早內定左
正呀 luka有harris同big al呢兩枝炮用
big al緊係連緊mb個trade打包埋送走
閪個number說明左一切
是但啦

當千年孤寂呢啲計cap點玩都未識嘅廢人都可以咁多Sub嘅時候

依啲Page是但啦
個johnny睇左幾條youtube真係頂唔順
條條把聲都又沉又平好趕客,你話就算sky把聲都唔靚不過都起碼睇得出有心做
呢個完全報新聞咁,每日報翻d賽果同消息,內容又content farm咁完全無少少個人見解
衰撚過讀數據啦

當日講榮縮份Bird
只要off out Bos就多三千萬Cap簽人

柒撚左仲出片串人,仲要好多傻鳩幫佢兜
點撚跟
出文嘅話OK,但整戰術分析剪比賽片段放上youtube中版權中到傻,唔好做
話換LUKA同病閪
個問題係唔交換埋教練點打波
當值自帶體系
sky近排好似中到傻
追追熊都中完一輪,之後局住開會員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞